Verslagen

Sterke 5de competitiedag in Brecht - Overbroek - Bart VdH

Omdat we met onze eigen jeugd eigenlijk geen voltallige ploeg hadden was er vrijdag op de training afgesproken dat er 2 vriendinnen gingen meedoen. 1 daarvan had al eens met ons meegedaan, voor de andere was het de eerste keer. Met 566kg draaide de ploeg als een offday. De ploeg behaalde 3 knappe punten. Ze trokken gelijk tegen Mertensmannen, grasgrieten en het mixtaem. Nartuurlijk met dank aan de 2 dames die met ons wilden meedoen.

In het namiddagprogramma wogen we 695kg, een ploeg die heel goed draaide. We konden ook nog 3 leden uitlenen aan Heidevinken. We moesten vandaag in de voorrondes enkel een gelijk spel dulden tegen Janssens 2 en een verloren ronde tegen Janssens 1. Alle andere wedstrijden in de voorrondes werden gewonnen, waardoor we op een knappe 2de plaats eindigde met 25 punten. Maar het mocht niet zijn. In de halve finale was de 1ste trekbeurt voor ons, we konden dit niet herhalen in de 2de en beslissende 3de trek. We verloren de halve finale tegen Powerrangers 2, en gingen niet naar de finale. We moesten nog wel trekken voor de 3de en 4de plaats. We kwamen terug uit tegen Mertensmannen die 4de eindigde in de voorrondes. Zij verloren hun halve tegen Janssens 1. Het mocht niet zijn, we verloren beide trekken, en gingen van een 2de plaats in de voorrondes naar een 4de plaats in het dagklassement. In het algemeen klassement stijgen we terug naar de 4de plaats met 170 punten. Mertensmannen zit met 2 punten minder, ons er op de hielen.


  - uitslagen Sterke 5de competitiedag in Brecht - Overbroek - tussenstand competitie antwerpenSFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken