Verslagen

Mooie 1ste zomercompetitiedag - Bart VdH

We hadden vandaag een redelijk groep jeugdleden, een groep die met een klein meisje die we geleend hadden samen 599kg woog. Deze ploeg draaide vandaag heel goed. In ronde 3 trokken ze gelijk tegen Mertensmannen, alle andere wedstrijden in de eerste 6 ronden werden gewonnen. Maar in ronde 7 moesten we nog tegen de niet te kloppen Powerrangers, wij hadden toen 16 punten en Powerrangers 18punten. Dus het was wel duidelijk deze ronde winnen en we waren dagoverwinnaar bij de jeugd. Het scheelde geen haar in de eerste trek hadden we maar een halve meter tekort toen wij op de grond kwamen, of deze trek was binnen. In de 2 de trek konden we de aanval niet meer tegen houden en verloren beide trekken, we eindigde op een hele knappe 2de plaats in het dagklassement. Proficiat jeugd, jullie hebben dat heel goed gedaan! In het algemeen klassement bij de jeugd betekend dit dat we 1 plaatsje omhoog stijgen boven de Boerekes, dus op de 7de plaats met 49 punten.

In het namiddag programma stelden we een ploeg op met 5jeugd, 5 beloften en 3 dames die samen 690kg woog. Er kwamen ook nog 2 jeugdleden en 1 dame aan het touw bij Boerekes. Vandaag moesten we starten tegen de thuisploeg Elektrotrekkers. Elektrotrekkers kon ons even vast houden maar beide trekken werden gewonnen. In de 2de ronde konden we niet winnen van Fam. Janssens(stempel 306). Uit de 3de ronde haalde we een gelijkspel tegen Jagersrust. We wonnen in de 4de ronde van de jeugd van Mertensmannen, en in 5de ronde van de jeugd van Powerrangers. In de 6de ronde wonnen we van Vandakker. We haalde een gelijkspel tegen de beloften van Powerrangers in de 7de ronde. We verloren van de andere ploeg van Mertensmannen in de 8ste ronde. Ronde 9 werd gewonnen tegen Versieck en in ronde 10 wonnen we van de Boerekes. Tenslotte trokken we gelijk tegen Fam. Janssens2(stempel 305) in de 11de ronde. we eindigde hiermee op een voorlopige 5de plaats met 21 punten. We moesten dus finale trekken voor plaats 5 en 6, op de 6de plaats stond Powerrangers2(jeugd) met 16 punten. We konden beide trekken winnen dus bleven op de 5de plaats staan in het dagklassement. In het algemeen klassement dalen we naar de 5de plaats met 130 punten.


  - uitslagen Mooie 1ste zomercompetitiedag - tussenstand competitie antwerpenSFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken