Verslagen

sportlaureaten -

"Sportploeg TTV De Berketrekkers
(Touwtrekken)

Als je voor de 3de maal Belgisch kampioen wordt op 4 jaar tijd dan ben je een terechte winnaar van deze felbegeerde titel! Voor de club het bewijs dat hun jeugdwerking goed werkt!

Touwtrekken is meer dan alleen maar wat trekken aan een touw, het gaat over techniek, uithoudingsvermogen, de o-zo-belangrijke teamgeest en natuurlijk ook de nodige kracht. Na de Belgische titel bij de jeugd werd de vrouwenploeg 2de op het BK en kent de vereniging ook een sterke groei aan leden. Kortom een vereniging die goed bezig is, geven we dan ook graag de titel sportvereniging van 2009!!"

Gemeente Merksplas...


  - Fotoalbum (extern)SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken