Verslagen

EK Assen 2009 - Kurt

Woensdag 16 september vertrokken we naar het EK. We hadden afgesproken om kwart voor 1 zodat we om 1 uur konden vertrekken. Maar tegen dat iedereen er was waren we de 1 uur ook al gepasseerd. Eenmaal alles ingeladen, konden we vertrekken. Na een rit van om en bij de 3 uur kwamen we aan op “de Smelt”. Daar ging het dit weekend gebeuren. Eerst moesten we onze accreditatie nog in orde maken en dan konden we gaan wegen. We hadden ingeschreven in 2 klassen namelijk de jeugd -560kg en de -23/-600kg klasse. Eenmaal onze accreditatie in orde was konden we naar de weegschaal. En omdat de Nederlandse touwtrekbond dit jaar 50 jaar bestaat kregen we nog een leuke attentie. Iedereen kreeg namelijk nog een zakje met bloembollen. Natuurlijk waren het tulpen.

Nu was het tijd om te gaan wegen. Daar stond inmiddels ook al een hoop volk aan te schuiven. Maar na lang wachten zijn we er toch geraakt. Met zijn 8 wogen we 557kg. Dit verwonderde me eigenlijk toch wel wat want dit was bijna de volledige Gensb ploeg. Enkel Heleen en Klaas waren gewisseld voor Toon. En Toon woog minder dan die 2 samen maar op het Gensb gaf de weegschaal wel maar 550kg aan. Dus zal daar de weegschaal toch niet goed afgesteld geweest zijn. Geen ramp, we mochten immers 560kg wegen. Toon moest ook nog wegen met Streefkerk. Dit voor de 600kg klasse. Daar ging hij ankeren. In ruil daarvoor zorgde Theo van Streefkerk voor 2 trekkers voor onze beloftenploeg. We kregen versterking van een trekker van de Veense Boys en één van de Valleitrekkers. Maar zelfs met hen erbij kwamen we niet boven de 560kg. En dat terwijl we 600kg mochten wegen.

Nu was voor onze jeugd de weging gedaan, dachten we! Tot den Dre ineens kwam vragen achter ene van ± 80kg om mee te gaan wegen. Dus den Toon wederom op de weegschaal. Nu voor de 680 kg klasse. Maar hij zou niet moeten meetrekken. Dat ging ook niet want dat viel samen met de jeugd. Het was enkel om te wegen. Want een van hun vaste trekkers was nog niet in Assen en zou pas morgen komen. Bij het stempelen zou Toon dan zogezegd geblesseerd zijn en kon hun mannetje er terug in. Hierdoor konden ze ook nog hun reserve behouden. Ge moet er maar opkomen. Nu was het enkel Heleen nog die gewogen moest worden. Maar aangezien Grasgrieten er nog niet waren en de meeste hun kamer eens wilden zien zijn we eerst naar ons hotel gereden. Het was maar een kwartiertje rijden vanaf het terrein dus zouden we wel gauw over en weer rijden. Eenmaal daar aangekomen bleek dat goed mee te vallen. Het restaurant was precies wel vrij duur maar daar zouden we wel iets op vinden. De peter ging de kamers verdelen en ik reed mej Heleen terug want het was al bijna half 8 en de weging was maar tot 8 uur.

Toen we daar aankwamen bleken Grasgrieten al gewogen te zijn. Ik moet u niet vertellen hoe kwaad Heleen was. Volgens de Grasgrieten had Johan gezegd dat Heleen niet kwam en dat ze al maar moesten gaan wegen. Dus daar stond ik dan mej Heleen. Speciaal voor Grasgrieten mee naar het EK gekomen en nu ni kunnen trekken. Ze was gewoon ontroostbaar. Heel de terugrit heeft ze aan het wenen geweest. En vloeken op Johan natuurlijk. Eenmaal terug aan het hotel ben ik Peter gaan zeggen wat er allemaal gebeurd was en ook hij was niet te spreken over de gang van zaken. Maar toen we ons klaarmaakten om te gaan eten kreeg Heleen ineens een berichtje van de Grasgrieten. Het bleek een zet te zijn van Johan om zijn dochter zeker in de ploeg te krijgen. Maar dat was ook niet naar de zin van de Grasgrieten blijkbaar. Maar dat zou de volgende dag wel geregeld worden. Nadat we Heleen wat getroost hadden gingen we op zoek naar eten.

Een honderd meter voor ons hotel waren we een café/restaurant tegengekomen. Dus gingen we daar maar eens kijken of er iets te eten viel. Maar het was al voorbij half 9 en de keuken was maar open tot half 9. Maar we konden nog wel snacks eten. Dan dat maar want we begonnen toch wel honger te krijgen. Toen we onze snack gepresenteerd kregen zagen we al wel dat we daar geen honger mee zouden lijden. Zelfs ik niet. Na het eten was het stilletjes aan tijd om terug te gaan en ons bed op te zoeken. Het was immers al 10 uur geweest en de volgende dag moesten we er immers al terug vroeg uit. De meesten gingen meteen slapen. Enkel de Filip en de Wouter zijn nog opgebleven tot na 12 uur. En dat terwijl de Wouter er bij was als begeleider. Hij begreep nog niet goed wat dat inhield denk.

De volgende ochtend vertrokken we al om 7 uur terug naar het terrein want we moesten nog gestempeld worden. Tegen dat dit alles gedaan was was het weeral 8 uur geweest en de hoogste tijd om terug te rijden naar het hotel om te ontbijten. Daar aangekomen heerste er een doodse stilte in de eetzaal. En dat is niet prettig om te ontbijten. Maar lang zouden we daar geen last van hebben want we moesten ten laatste om 9 uur terug vertrekken. De jeugd begon immers om 11 uur al met trekken. Iets na 9 waren we ook weg zodat we tegen half 10 arriveerden aan het terrein. Daar zijn we maar een plaats gaan zoeken in de tent van de andere Belgen want die waren er ook allemaal al. Fam. Janssens en Mertensmannen beten de spits af in de 680kg klasse.

Kort na het begin van de 680kg begon ook de jeugd aan hun programma. Het was 1 poule met 10 ploegen dus het beloofde weer pittig te worden. Zo konden we ook laten zien wie de beste Belgische ploeg bij had. En we mochten meteen beginnen tegen een Belgische ploeg namelijk de Boerekes. Ze stonden met 38kg te weinig. Dit doordat er een paar van zijn 1ste ploeg te jong waren. Want op het EK is de minimumleeftijd 15 jaar bij de jeugd. Nadat ik de onze eens goed wakker had geschud konden we beginnen. De start was goed en beide trekken werden gewonnen. Yippie, onze eerste 3 punten waren binnen. Onze volgende wedstrijd werd weer een Belgisch onderonsje want nu kregen we de Fam. Janssens voorgeschoteld. De ploeg was aangevuld met Powerrangers en dus zeker niet te onderschatten. De start was goed en de 1ste trek werd tamelijk vlot gewonnen. Bij de 2de trek was de start een stuk minder en verloren we direct een meter. Bij hun gaf dat moed en ze zetten hun aanval verder. Wij probeerden wel maar vonden er geen antwoord op. Dus een gelijkspel. Als derde kregen we een Engelse ploeg namelijk Club LRN ACF. Ook hiertegen trokken we gelijk. En net als bij de wedstrijd tegen Fam. Janssens wonnen we de eerste trek. Was er dan sprake van kantvoordeel? Ja, zou later blijken.

We hadden nu 3 wedstrijden getrokken en 5 punten. Op zich geen slecht begin maar volgens mij hadden dat er 9 kunnen en moeten zijn. Daar kwam dan nog eens bij dat we geen enkele zware ploeg al gehad hadden. Die gingen er nu aankomen. Te beginnen met Streefkerk. Deze ploeg was 5de geworden op het Gensb en zou het nationale team vormen van Nederland. Dus geen makkie. We konden een mooie partij trekken maar al snel werd duidelijk dat we gewoonweg kracht te kort kwamen tegen zulke ploegen. We verloren dan ook deze wedstrijd. Wel konden we hun 2 waarschuwingen aansmeren. De volgende 4 wedstrijden was het eigenlijk hetzelfde verhaal. We konden mooi weerwerk bieden maar kwamen dat beetje kracht te kort. Dat was niet het geval geweest als we met deze groep vanaf januari hadden kunnen beginnen trainen. Maar ze hadden volgens mij maar 1 keer met heel de groep samen getraind. En dan kom je te kort op dit niveau. Het is een les voor de verdere toekomst.

Met nog 1 wedstrijd te gaan hadden we nog steeds maar 5 punten. Daar gingen we iets aan proberen te doen. En het Nederlandse Elshof was het slachtoffer. Ze hadden al gewonnen van Boerekes en Fam. Janssens en gelijk getrokken tegen die Engelse ploeg. Maar onze start was goed en we konden vrij snel het laken naar ons toe trekken waardoor we eindigden met 8 punten. Dit was goed voor de 6de plaats en eveneens waren we de beste Belgische jeugdploeg. Frans van de Boerekes waarschuwde ons al dat hij het volgende week wel ging laten zien wie de beste ploeg van België was. Dan was het immers het Belgisch Kampioenschap in hun thuisbasis Zoersel. We waren gewaarschuwd.

Aan de andere kant van het terrein trok Fam. Janssens zich naar een bronzen medaille. Dit was nog nooit gelukt door een Belgisch herenteam. Later op de dag deden Toon en Heleen ook nog mee. Toon als anker bij Streefkerk en Heleen viel in bij Grasgrieten. Natuurlijk bleven wij om te supporteren. Toon deed het verre van slecht en haalde 9 punten in zijn reeks en dit door te winnen van Waldkirch, Sandhurst en Mertensmannen. Daarmee haalden ze een 6de plaats in hun reeks. Heleen viel na 3 trekken in bij de Grasgrieten en kon meteen een puntje pakken tegen EHTC. Dat bleek later ook het enige puntje dat ze konden pakken maar ze waren toch weer een ervaring rijker.

En zo zat het er op voor ons voor vandaag. Het was tijd om terug naar het hotel te rijden en om te gaan eten. Diegene die geselecteerd waren voor het nationale team moesten nog even daar blijven om te wegen. Peter bleef daar ook bij als begeleider. Ze zouden dan wel iets later naar het restaurant komen. Maar eigenlijk kwamen ze samen met ons aan bij het restaurant. Ik zag aan de Peter al dat er iets niet juist was. Toen vertelde hij dat hij een aanvaring had gehad met de nationale trainer omdat die Tom als reserve zette in het nationale team. Toen die dan ook nog eens verklaarde dat het tussen Tom en Niels ging (Niels zou de zwakste uit de groep zijn) had Peter zijn gedacht ook eens gezegd. Wij hebben er geen problemen mee als er een van ons als reserve staat indien dat zijn plaats was maar dat was niet het geval. Maar als je als nationale trainer bijna de helft van de nationale trainingen niet aanwezig bent en je luistert naar het gedacht van iemand die nooit zelf in het touw heeft gestaan dan is er toch iets mis met de manier van werken. En als daar dan iets van gezegd wordt dan krijg je het kinderachtige antwoord van “dan moet ge het zelf doen hé”.

Dan was het aan ons om te bewijzen dat die zogezegde kenners ongelijk hadden. Dat hadden we deels al gedaan door beste Belgische jeugd te worden en daar kregen we morgen opnieuw de kans voor bij de beloften. Maar nu was het eerst etenstijd. We waren deze keer wel op tijd om van de kaart te bestellen en dan kon het al wat uitgebreider. Tegelijk werd er wat nagepraat over de voorbije dag en werd de volgende dag gepland. Zo werd het weeral stilletjes aan tijd om terug naar het hotel te gaan. Nog rap een doucheke en dan was het tijd voor ontspanning. De volgende dag werd er nog wel beloften getrokken maar dat was maar bijkomstig. We zouden wel zien wat het bracht. We hadden immers bijna onze volledige jeugdploeg in het touw staan. Daarnaast had Theo van Streefkerk nog voor 2 trekkers gezorgd. De ene was van Valleitrekkers en de andere van Veense Boys. Die van Veense boys had daags voordien nog zilver gepakt in de 600kg klasse. Maar we verwachten er niet te veel van want we stonden immers met een bijna volledige jeugdploeg.

Er waren ook hier 10 ploegen en normaal had dat ook weer in 1 reeks gezeten. Maar door een fout in de computer werden het 2 reeksen met 5 ploegen. Wij mochten tegen Valleitrekkers, Wieden, Mosnang en Powerrangers. In de andere reeks zaten de Mertensmannen.
En we mochten meteen tegen de Powerrangers beginnen. Dit was niet de ploeg waar we het hele jaar door tegen trokken maar de ploeg van vorig jaar. Ze stonden bij de combiklasse in de competitie ook in de top 4. Allemaal waren ze minstens 1 jaar ouder en sterker dan de onze. Maar ondanks dat verschil wonnen we toch de 1ste trek. Dat hadden de Powerrangers niet verwacht. De 2de trek waren ze gewaarschuwd en zo werd het een 1-1. Voor de rest konden we in onze reeks mooi weerwerk bieden maar het verschil tussen jeugd en echte belofte was toch goed zichtbaar. De echte power ontbrak nog bij ons. Daardoor konden we ook niks meer winnen. Net als Powerrangers. Maar omdat wij minder waarschuwingen hadden als hun kwamen we als 4de uit de reeks. In de andere reeks hadden de Mertensmannen ook maar 1 punt gepakt . Ook zij eindigden 5de in hun reeks. En diegene die daar 4de werd had ook meer waarschuwingen dan ons waardoor we uiteindelijk 7de werden met onze jeugdploeg.

En ook hier werden we beste Belgische ploeg. Weeral!!! En toch bleken onze trekkers niet sterk genoeg te zijn volgens de kenners? Raar!

In de namiddag deed Heleen nog mee met de Grasgrieten maar ze konden geen punten pakken. Maar ze hadden toch weer het een en ander bijgeleerd. Nu had iedereen van ons gedaan en was het swimming-time. Tegen een uur of 7 was iedereen weeral uitgeweekt en reden we terug naar het hotel. Eerst nog wat eten en dan kwamen we allemaal samen bij ons op de kamer om de video’s van de afgelopen 2 dagen te bekijken. Met een beetje drank en wat chips werd het weer een plezante avond. Tegen een uur of 12 waren de meesten moe en was het bedtijd. De volgende ochtend konden we bijna allemaal blijven liggen.
Enkel Niels, Johnny, Tom en Wouter vertrokken al voor het nationaal. Na het ontbijt zijn we ook maar naar daar gereden om te gaan supporteren voor de jeugdploeg. Niet dat het veel heeft geholpen want ze haalden geen enkel punt. Na hun wedstrijden hebben we daar nog wat rond gehangen om rond een uur of 3 terug te rijden naar Merksplas. Want daar waren de beruchte Kapelfeesten. Na een rit van een 3 uur was iedereen toch blij dat dit avontuur erop zat.

We mochten tevreden zijn over onze prestatie. En we gingen proberen deze goede vorm nog een weekje langer aan te houden om nog eens te bewijzen aan de “kenners” dat onze leden niet de zwak waren. Dan was het immers het Belgisch kampioenschap en werd duidelijk wie de sterkste jeugdploeg van België had.

Tot volgende week,
Kurt


 SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Trekker Trek Groene kring Essen Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken BVBA Hermay - Herman Verheyen alle schrijnwerken merksplas aanbodindex.htm
aanvragen.htm
abenhtmzboard.htm
about.htm
aboutaboutus.htm
aboutcontact.htm
aboutinfo.htm
aboutjob.htm
aboutlocations.htm
abouttougao.htm
aboutus.htm
access.htm
accessibi.htm
accessory.htm
acchtmzboard.htm
account.htm
achter.htm
actionsignup.htm
activate.htm
activity.htm
addcode.htm
addressbook.htm
addsite.htm
addvip.htm
adhesion.htm
admin.htm
adminadminta.htm
adminerror.htm
adminfckeditor.htm
adminincxml.htm
adminindex.htm
administr.htm
administrator.htm
adminjscommand.htm
adminlicence.htm
adminlist.htm
adminlogin.htm
admintar.htm
admintplfooter.htm
advertise.htm
advice.htm
afphtmzboard.htm
afushi.htm
agede.htm
agendahtmzboard.htm
aggerx.htm
agriculture.htm
ahuazhuang.htm
albumindex.htm
algver.htm
allmovie.htm
ameifa.htm
anais.htm
analitics.htm
animeindex.htm
antwerpen.htm
apartman.htm
apiapiuser.htm
apirequest.htm
apiresponse.htm
apixmlrpc.htm
appetclocal.htm
appletouchicon.htm
appservmain.htm
appservmani.htm
appsrar.htm
arcade.htm
archhtmzboard.htm
archiver.htm
areas.htm
article.htm
articlenewslist.htm
articulos.htm
artigos.htm
artists.htm
ashepin.htm
asiasexworld.htm
assetlinks.htm
assetslogsxml.htm
assistenza.htm
atext.htm
atitle.htm
atpots.htm
atriumsaunaclub.htm
ature.htm
audio.htm
auteurs.htm
automotive.htm
aviso.htm
awaapi.htm
awaprivacy.htm
awstatstotals.htm
baarle.htm
backend.htm
backup.htm
bainwebcontact.htm
bainwebprivacy.htm
banned.htm
bannedhtmlogx.htm
bannedhtmzboard.htm
baoming.htm
barrington.htm
basketball.htm
bbsdelete.htm
bbsdeleteall.htm
bbslist.htm
bbspollresult.htm
bbswrite.htm
bbswriteupdate.htm
bbszboard.htm
bchter.htm
bedandbreakfast.htm
beerse.htm
beginnings.htm
behinder.htm
beifen.htm
bencandy.htm
berke.htm
berkehtmzboard.htm
berkelaar.htm
berkelaer.htm
berketrekkers.htm
berketrekkersbe.htm
berndssaunaclub.htm
bestanden.htm
bestuur.htm
bestuurshoekje.htm
beyourownboss.htm
bibliographie.htm
biezenloop.htm
bikes.htm
bildergalerie.htm
billdo.htm
bkabout.htm
bkaffairs.htm
bkbuilding.htm
bkbusiness.htm
bkcontact.htm
bkcontract.htm
bkcriminal.htm
bkdisputed.htm
bkelder.htm
bkfamily.htm
bklitigation.htm
bkservices.htm
bkworkplace.htm
blanhtmzboard.htm
blogplanet.htm
blogrss.htm
blogs.htm
blogsloadrecent.htm
blogwplogin.htm
bndex.htm
boardlist.htm
bogel.htm
bokeapply.htm
bokeindex.htm
booking.htm
bookings.htm
bookmark.htm
booth.htm
bouthtmgetpage.htm
bpgolfposer.htm
brandsteinberg.htm
btestimonialsx.htm
bumsalp.htm
buyersg.htm
buypoll.htm
cachebcdffcaad.htm
cachebogel.htm
cacheversion.htm
calend.htm
calendar.htm
calinstallindex.htm
camfetisch.htm
camliveboys.htm
camlivesex.htm
camper.htm
cartindex.htm
cashpage.htm
catal.htm
catalogadmin.htm
catalogue.htm
categorias.htm
category.htm
categoryamateur.htm
categoryb.htm
categoryblonde.htm
categorybusty.htm
categorysports.htm
categorytravel.htm
ccpqoh.htm
ccpqohte.htm
centaurus.htm
chang.htm
changelanguage.htm
changelog.htm
channel.htm
chardetail.htm
checkout.htm
cielologsxml.htm
cieloxml.htm
cinema.htm
cioll.htm
clasiifica.htm
class.htm
classclass.htm
classifica.htm
cleopatraarena.htm
client.htm
clienthtmdelete.htm
clients.htm
clrel.htm
cluberotiksauna.htm
clubkleinparis.htm
clublaluna.htm
clubmondial.htm
collections.htm
colorboxcssfake.htm
commerceadmin.htm
common.htm
commoncommon.htm
commondb.htm
commonfckeditor.htm
commonhtmzboard.htm
community.htm
communitynlrss.htm
company.htm
companyclass.htm
companyindex.htm
compareproducts.htm
componentslibs.htm
comunicati.htm
conditionsinfo.htm
consultancy.htm
contactcontact.htm
contactmediar.htm
contacts.htm
contactus.htm
contentid.htm
coodpad.htm
coordinators.htm
copyr.htm
copyrhtmzboard.htm
coreversion.htm
corpinfo.htm
corporation.htm
couple.htm
coupledb.htm
createuser.htm
cssatom.htm
ction.htm
ctripcd.htm
cuteftp.htm
czven.htm
databasetar.htm
dataconfig.htm
datadataindex.htm
datainstall.htm
datajcmsu.htm
datajsconfig.htm
datashell.htm
datasitemap.htm
datatar.htm
dbtar.htm
dedetar.htm
deelnemers.htm
default.htm
defaultasp.htm
defaulthtmlogin.htm
delete.htm
deleteall.htm
denhtmzboard.htm
detail.htm
detailsearch.htm
development.htm
devotelolita.htm
dialog.htm
dialogabout.htm
dialoghtmzboard.htm
diashow.htm
dintel.htm
dintelhtmzboard.htm
directorio.htm
disclaimer.htm
docssamples.htm
documentation.htm
dompdfdompdf.htm
dompdfhtmdompdf.htm
dompdfhtmzboard.htm
donate.htm
dorecipelist.htm
doreg.htm
dosearch.htm
dossier.htm
downlo.htm
download.htm
downloads.htm
dramaindex.htm
drntel.htm
dubbing.htm
dumbytazahrada.htm
dynamix.htm
ecorum.htm
ekbeloften.htm
ekjeugd.htm
ekonomi.htm
ekonomiskatips.htm
ekzondag.htm
elementforum.htm
eloften.htm
emailfriend.htm
emapserver.htm
embedday.htm
empresa.htm
enclude.htm
endorsers.htm
enpublichome.htm
enpublicsafety.htm
entrysearchform.htm
enuserregister.htm
epgweek.htm
equipe.htm
error.htm
errors.htm
estatuto.htm
evenements.htm
event.htm
eventindex.htm
eventos.htm
events.htm
eventsbrowse.htm
export.htm
extern.htm
external.htm
extrascurltest.htm
faleconosco.htm
famille.htm
farmhtmzboard.htm
favicon.htm
favorite.htm
fcked.htm
fckeditor.htm
fckfckeditor.htm
features.htm
feedback.htm
feeds.htm
fengreadme.htm
fikle.htm
files.htm
fincaerotica.htm
findjob.htm
findrc.htm
first.htm
fkkambrosia.htm
fkkatlantik.htm
fkkbasel.htm
fkkclub.htm
fkkclubcasanova.htm
fkkclubhautnah.htm
fkkcoconut.htm
fkkfeigenblatt.htm
fkkmainhattan.htm
fkkmy.htm
fkkoase.htm
fkkparadies.htm
fkkpegasur.htm
fkkpegasus.htm
fkkpl.htm
fkkplanet.htm
fkkplhtmdelete.htm
fkkrom.htm
fkkroyal.htm
fkksharks.htm
fkksudfass.htm
fkktraumland.htm
fkkvilla.htm
fkkvillaerotika.htm
fkkworld.htm
flashfxp.htm
flickrclient.htm
flyer.htm
flyreelsc.htm
forgotpw.htm
forphysic.htm
forum.htm
forumadminlogin.htm
forumdisplay.htm
forumforumposts.htm
forummembers.htm
forumregistra.htm
forums.htm
forumsearchform.htm
fotogr.htm
fotooverzicht.htm
fotossijsele.htm
fproduits.htm
freehtmzboard.htm
frontcontroller.htm
ftpserver.htm
ftptar.htm
fucking.htm
function.htm
functionsinc.htm
galeriealbum.htm
galeriealbums.htm
galery.htm
gallery.htm
galleryindex.htm
gallerytagging.htm
gastenboek.htm
gboardbbsboard.htm
geizstalllar.htm
general.htm
generalart.htm
generalgaming.htm
generaltravel.htm
genlib.htm
gensb.htm
gesch.htm
geschied.htm
getcalphp.htm
getpage.htm
gierle.htm
gionanden.htm
glowna.htm
gloyrn.htm
gnseu.htm
goldendreams.htm
goldentime.htm
goods.htm
goodslist.htm
googlea.htm
grapj.htm
grapje.htm
grapjes.htm
grapjesp.htm
grlfl.htm
groupcp.htm
groups.htm
groupscreate.htm
groupshtmdelete.htm
guarantee.htm
guest.htm
gununhab.htm
gununhaberleri.htm
haber.htm
hacer.htm
handball.htm
hanknjjz.htm
harbt.htm
harma.htm
harmahtmzboard.htm
harmankardonmas.htm
harmanky.htm
hausluginsland.htm
header.htm
headline.htm
headlines.htm
heartlist.htm
heartlisthtmc.htm
heartlisthtmx.htm
heaven.htm
helpdefault.htm
helpercon.htm
hemeroteca.htm
hertog.htm
heure.htm
heurehtmzboard.htm
hingsv.htm
history.htm
homeh.htm
homehtmlogin.htm
homenoticias.htm
hometar.htm
hosting.htm
hostingfnofo.htm
hotline.htm
hoverzicht.htm
hrsolutions.htm
htaccess.htm
htdocs.htm
htead.htm
htmlmainm.htm
htmnvtnpnndzs.htm
htpots.htm
httpwwwgensb.htm
humans.htm
identification.htm
idtest.htm
igcxm.htm
iindex.htm
iindexhtmreadme.htm
iindexhtmzboard.htm
image.htm
imagenes.htm
imagescache.htm
imagesedi.htm
imageseditedit.htm
imagesrecky.htm
imagessecure.htm
imagesstoriesgh.htm
imagesstoriesxp.htm
imagesswfupload.htm
imagestech.htm
imagestmp.htm
imagesxxu.htm
imageszoom.htm
imate.htm
impressum.htm
incfunctionsinc.htm
include.htm
includecodemp.htm
includeeditor.htm
includepostgres.htm
includesrouting.htm
includesxmlrpc.htm
incplayerkinds.htm
index.htm
indexhtmreadme.htm
indexhtmzboard.htm
indexold.htm
indoanverihz.htm
indonesia.htm
infocus.htm
inhoud.htm
inlihe.htm
inlink.htm
insch.htm
insht.htm
install.htm
installation.htm
installen.htm
installindex.htm
intlnlabout.htm
inurlorder.htm
iscbhtmzboard.htm
itemap.htm
itemhtmreadme.htm
ivenster.htm
iwanie.htm
ixwstat.htm
javas.htm
javashtmreadme.htm
jeans.htm
jewelryindex.htm
jianjie.htm
jiaolianjia.htm
jsclose.htm
jsfim.htm
jsmootoolsmore.htm
jsshoppingflow.htm
kapcsolat.htm
katalog.htm
kavarny.htm
kclub.htm
kdatebaseindex.htm
ketang.htm
ketanglist.htm
keywordc.htm
kondag.htm
kontakte.htm
labels.htm
lahwsskqkhzzab.htm
langen.htm
languagegb.htm
languageslist.htm
learn.htm
lednl.htm
leesoverzicht.htm
lehtiuusinlehti.htm
leiame.htm
leichtathletik.htm
lenaerts.htm
lendlrso.htm
lenovo.htm
letto.htm
libdompdf.htm
libhtmzboard.htm
licence.htm
license.htm
licesne.htm
liens.htm
lienshtmzboard.htm
lifes.htm
lifest.htm
linklijst.htm
links.htm
listcattype.htm
listen.htm
listesrecap.htm
listlist.htm
listrecords.htm
location.htm
locations.htm
logadmi.htm
logging.htm
login.htm
loginhtmlogin.htm
logscieloxml.htm
logsindexinc.htm
logsparser.htm
logsxml.htm
lojaadmin.htm
magazine.htm
mailorder.htm
maintlogin.htm
manager.htm
managertar.htm
mapaweb.htm
markkakerlakk.htm
mcompany.htm
media.htm
mediablogsindex.htm
mediadexter.htm
mediah.htm
mediahacked.htm
mediawis.htm
member.htm
memberjoin.htm
memberlist.htm
members.htm
memberships.htm
merksplas.htm
messageview.htm
metri.htm
mleden.htm
mndex.htm
moban.htm
mobil.htm
mobiletraining.htm
mobileverslagen.htm
modul.htm
module.htm
modules.htm
modure.htm
modurehtmzboard.htm
moneyback.htm
monographie.htm
monster.htm
mopif.htm
moqlhnhmzxw.htm
morefeedb.htm
morse.htm
mural.htm
muralhtmzboard.htm
mverslagen.htm
myhomefavorite.htm
mykonostown.htm
myluph.htm
mypro.htm
myprofile.htm
mytickets.htm
naaktedames.htm
naaktfoto.htm
naluzie.htm
nanhtmzboard.htm
naseriokariera.htm
navigatie.htm
ncomp.htm
nerke.htm
newseducati.htm
newseducation.htm
newsinfo.htm
newsle.htm
newsletter.htm
newsletters.htm
newslist.htm
newsmy.htm
newsmyhtmzboard.htm
newss.htm
newstype.htm
nieuws.htm
nieuwslijst.htm
nndonesia.htm
nodeaddblog.htm
nokia.htm
nokiahtmzboard.htm
nonauthdeny.htm
notallowed.htm
notext.htm
notfound.htm
noticia.htm
noticias.htm
odkazy.htm
officereadme.htm
ogxdrsycte.htm
oindex.htm
oindexhtmzboard.htm
okwap.htm
online.htm
option.htm
order.htm
orkut.htm
oscadmin.htm
otherlanguages.htm
otscms.htm
outso.htm
outsourcejoin.htm
ovanie.htm
overzichtouder.htm
pagehtmzboard.htm
pageslogin.htm
pagina.htm
papers.htm
parceiros.htm
parser.htm
patientce.htm
payment.htm
pcpfqdlzm.htm
peixun.htm
permits.htm
photogallery.htm
photos.htm
photosalbum.htm
photosslideshow.htm
phpmyadmin.htm
phpmyadmindocs.htm
phptar.htm
phpthumb.htm
phpthumbaggerx.htm
phpthumbgo.htm
phpthumblibs.htm
phpthumbmagic.htm
phpthumbmetri.htm
phpthumbrecky.htm
pingserver.htm
pingsvr.htm
pinocomedores.htm
pinodormitorios.htm
platformmac.htm
playing.htm
ploegcalc.htm
ploegmaker.htm
plusbakup.htm
plusmybak.htm
plussearch.htm
plussec.htm
politica.htm
pollpng.htm
popkulturafilm.htm
postguest.htm
posting.htm
powered.htm
press.htm
prices.htm
pricingpayment.htm
product.htm
productlist.htm
productos.htm
products.htm
productsshow.htm
profile.htm
programs.htm
promohtmdompdf.htm
promohtmzboard.htm
protection.htm
psarou.htm
psarouhtmzboard.htm
publichtml.htm
pussycat.htm
qiuka.htm
qnodeadd.htm
quienessomos.htm
raadoverzicht.htm
rates.htm
rchivetopic.htm
readme.htm
recommended.htm
recruitreg.htm
rectad.htm
register.htm
registra.htm
registro.htm
releasenotes.htm
renfenew.htm
reply.htm
result.htm
resulthtmzboard.htm
resultip.htm
resultresult.htm
resume.htm
returncomp.htm
rijkevorsel.htm
rmebel.htm
roblecomedores.htm
robots.htm
rolabout.htm
rolafrica.htm
rolasia.htm
rolcontact.htm
rolpublications.htm
roothtmdelete.htm
roothtmzboard.htm
rshoekje.htm
rsstoo.htm
ruyatabirleri.htm
samsung.htm
sayfa.htm
schedule.htm
schoenendoos.htm
schreeuw.htm
schwimmen.htm
scriptjava.htm
scriptsspell.htm
sdcorum.htm
sdgsdg.htm
search.htm
seojoy.htm
serieclasic.htm
serieelegant.htm
serieunique.htm
servicelist.htm
services.htm
servicescourses.htm
servicos.htm
setup.htm
sharp.htm
shoes.htm
shoeshtmzboard.htm
shopadmin.htm
shopdetail.htm
shopdetails.htm
shout.htm
showcase.htm
shuju.htm
signup.htm
signupform.htm
signuphtmzboard.htm
silverisms.htm
simplebackup.htm
sitemapindex.htm
skinerror.htm
skinupil.htm
skinupload.htm
skinxmlrpc.htm
slevap.htm
software.htm
somnussomnus.htm
songinfo.htm
sontakt.htm
spacebuilder.htm
speakerdemoreel.htm
specialevents.htm
specials.htm
specifications.htm
spetsers.htm
sponsors.htm
sport.htm
sportploeg.htm
sqltar.htm
ssifica.htm
static.htm
staticjscommon.htm
statistics.htm
sterreich.htm
stihlt.htm
stijl.htm
stijlb.htm
storeadmin.htm
storetypes.htm
stylesheet.htm
subpages.htm
suchenlivedate.htm
supernews.htm
support.htm
supportirc.htm
supportus.htm
taste.htm
tccount.htm
tclhtmzboard.htm
teachersindex.htm
techniek.htm
template.htm
templatehome.htm
templatetar.htm
terms.htm
termso.htm
testimon.htm
testimonials.htm
tgstatic.htm
theme.htm
themesreadme.htm
thinkphplicense.htm
thinkphpreadme.htm
thumbeditor.htm
thumbnails.htm
tiendaadmin.htm
tikiregister.htm
timeline.htm
timthumb.htm
tinfu.htm
tinfuhtmx.htm
tisch.htm
tischhtmdompdf.htm
title.htm
titlehtmzboard.htm
tmpaank.htm
tmpbogel.htm
tmplang.htm
tmpmetri.htm
tmppetx.htm
tools.htm
toolshtmzboard.htm
tours.htm
touwtrekclub.htm
touwtrekken.htm
touwtrekploeg.htm
traffic.htm
transworld.htm
trend.htm
trendy.htm
trendymoda.htm
ttvheure.htm
turnen.htm
turnhout.htm
twostories.htm
ubmit.htm
uhtmzboard.htm
umbraco.htm
unhandledexc.htm
uniform.htm
uolcombr.htm
upcoming.htm
update.htm
upload.htm
uploadstemp.htm
urllist.htm
urodazdrowie.htm
usedsearchdptyr.htm
userdataguide.htm
userlogin.htm
userregister.htm
uspan.htm
uyeliktop.htm
value.htm
valuehtmzboard.htm
vbowlen.htm
vbseocp.htm
vecompetitiedag.htm
veerhtmzboard.htm
vekgbhtm.htm
version.htm
veslagen.htm
vestigi.htm
vfditwas.htm
vfwkzuidafrika.htm
vgensb.htm
vhtmoption.htm
vhtmzboard.htm
videos.htm
videosvideoid.htm
viewcateg.htm
viewforum.htm
viewobj.htm
viewtopic.htm
visitorcenter.htm
vizemalta.htm
voiceover.htm
volks.htm
volksport.htm
volkssport.htm
vosselaar.htm
vverslagbk.htm
vwafelverkoop.htm
vzaalvoetbal.htm
wangzhan.htm
weather.htm
webdesign.htm
webdownloadfile.htm
webinstallindex.htm
webroottar.htm
website.htm
webtar.htm
welkom.htm
welkomhtmzboard.htm
wenti.htm
whatsnew.htm
whoweare.htm
wikihtmzboard.htm
wolkom.htm
woman.htm
wordmix.htm
wordp.htm
wordpress.htm
works.htm
workshtmzboard.htm
wortel.htm
wpadmin.htm
wpadminuserjoss.htm
wpapps.htm
wpcontent.htm
wpfooters.htm
wpincludes.htm
wpincludesindex.htm
wpincludesposts.htm
wpincludesruffi.htm
wpindeks.htm
wpinfos.htm
wplogin.htm
wpsignup.htm
wpwplogin.htm
wpxmlrpc.htm
wslogin.htm
wterm.htm
wwwgoogle.htm
wwwroot.htm
wwwroottar.htm
wwwyoutube.htm
wztar.htm
xdklist.htm
xmlrpc.htm
xmlrpcclient.htm
yenamyluph.htm
yingji.htm
ytdzs.htm
yuanma.htm
yybbs.htm
zboard.htm
zboardzboard.htm
zerob.htm
zeroboard.htm
zeroboardzboard.htm
zeromo.htm
zeroth.htm
zerovoteerror.htm
zhong.htm
zhujibao.htm
zondereigen.htm
ztindex.htm