Verslagen

zomercompetitie op 3 mei in Retie - heleen

Zondag 3 mei was het de 7 ste zomercompetitie in Retie. We spraken samen om half 10 af aan de sporthal. Nadat we de auto's in hadden geladen vertrokken we richting Retie. Onderwegen hebben we de kleinste Van Eersel ook opgepikt. Toen dat we af gezet werden bij Fam. Jansen kwamen we tot besluit dat we geen coach hadden voor vandaag. Dat waren zorgen voor later. We gingen dan maar met zen allen wegen. Eenmaal dat we op de weegschaal stonden bleek dat we 15 kilo te kort kwamen en er stonden nog 4 trekkers naast de weegschaal ( Klaas , Nick , Ben , Maarten ). Nadat we afgestempeld waren gingen we op zoek naar een ploeg voor de overige trekkers. Maarten vond een plaatsje bij de Grasgrieten en Ben & Klaas bij Jagersrust. Nadat we samen dan wat gegeten hadden en bij gebabbeld waren was het tijd om te touwtrekken. We begonnen dan maar aan onze 1ste trek tegen de Grasgrieten zonder coach maar met volle moed begonnen we er aan. En jaja we werden beloond en wonnen. De volgende trek was tegen Fam. Jansen G2 en ook deze trekken wonnen we. De derde trek was tegen Fam. Jansen G deze trek was wel zwaarder dan we vewacht hadden maar we wonnen. De volgende ploeg op de lijst was Boerekes. We wisten dat deze trekken niet makkelijk zou verlopen. En ja de eerste trek moesten we afgeven aan de boerekes maar we waren gewaarschuwd en we stonden op scherp en ja de 2 de trek was dan ook voor ons ( JOEPIE !! ).
De volgende 2 komende trekken waren tegen Versieck en Jagersrust en deze wonnen we. De laatste trek en ook wel de moeilijkste trek was tegen de Powerrangers en jaja er kwam ook veel power aan te pas. De Peter kwam aan en kon ons direct komen coachen want het zou niet makkelijk worden. De eerste trek ging moeilijk maar wonnen we. De 2 de trek ging veel moeilijker dan verwacht en moesten we afgeven aan de Powerrangers. Toch het was me een dagje maar ik ben trots op wat we berijkt hebben met ons ploegje!


  - uitslagen zomercompetitie op 3 mei in Retie - tussenstand competitie antwerpenSFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken