Verslagen

Zaalvoetbal - kurt

Zondag 15 februari hadden we nog een late winteractiviteit. We gingen zaalvoetballen. Er daagde 17 man op waarvan er effectief 14 mee voetbalden. Je zou zeggen dat is gewoon 7 tegen 7 maar niets was minder waar. Er werd gekozen voor diegene met een licht T-shirt tegen diegene met een donker T-shirt. Had ik weer pech dat ik een licht T-shirt aanhad.

Want wij waren serieus in de minderheid. We waren immers maar met 5. En dat tegen 9 langs de andere kant. Wij hadden wel het voetballende vermogen in de ploeg met mij en de peter maar dan heb je nog steeds 4 mannetjes te weinig. We hebben nogal wat kunnen lopen. Maar het voetballende vermogen resulteerde toch al snel in een comfortabele voorsprong.

Een lange tijd hebben we het dubbele aantal doelpunten gehad van de andere ploeg maar toen we na de drink- en plaspauze wat nonchalant begonnen te voetballen slonk de voorsprong zeer snel. Maar net op tijd herpakten we ons wat uiteindelijk ook resulteerde in een 15-9 overwinning voor de lichte T-shirts. Het was intussen ook al 6 uur geworden en dus tijd om te stoppen. We hadden de zaal eigenlijk maar gehuurd tot 5 uur.

Snel nog een doucheke pakken om dan de verbrande calorieën er terug aan te gaan eten in de frituur. En daarmee zat onze activiteit er weeral op. Tot de volgende.


 SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken