Verslagen

Bowling - kurt

Jawel, zondag 9 november was onze eerste activiteit van de winter. We hebben geopteerd om de trainingen stil te leggen en enkele groepsactiviteiten te gaan doen. De competitie begint toch pas terug in februari en het seizoen gaat nog lang genoeg zijn. En zo kwamen we bij Bowlingen terecht. Eerst gingen we normaal op de vrijdag maar dan kon Peter niet en hadden we dus een chauffeur te weinig. Dan maar ’s zondags. Maar dan waren er weer juist 3 of 4 met de klas een weekendje naar Londen.

Hierdoor waren we ook maar met 12 man. Maar dat belette ons niet om er een plezante namiddag van te maken. Eens dat iedereen zen balletschoenen aanhad konden we erin vliegen. Ik mocht met de jeugd meedoen waardoor het niet zo opviel dat ik daar eigenlijk niet zo goed in ben. Maar er waren er nog slechter zenne. Want de goot werd opvallend veel gebruikt. Als je dan hard genoeg gooide dan schoot de bal vanzelf er terug uit en kon je zo alsnog punten scoren. Nog opvallend was dat er weinig strikes gegooid werden. Volgens mij lag die baan wat rond want die bal had altijd de neiging om naar de goot te rollen.

Nadat we 2 spellekes hadden gedaan hielden we het maar voor bekeken want echt goede bowlers gaan we toch niet worden. Nog maar rap een warm chocoke gedronken terwijl we op de uitslag wachtten en wat bleek: ik was den beste. Dat had ik zelf wel niet verwacht want het was bij mij geleden van vorig jaar de bowling met het touwtrekken. Maar ja, er moet nu eenmaal iemand de beste zijn he.

Tot zover den bowling en tot de volgende


 SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken