Verslagen

Tweede op de competitiedag van TTV Vandakker - Wout

De Berketrekkers vertrokken in Merksplas. Wat hadden ze er weer zin in. Ze kwamen aan in Sint Lenaarts legden hun spullen weg. Jan was ondertussen weer druk in de weer om de weegschaal op te stellen. Het is tijd om te gaan wegen. Na het eten van een paar lekkere boterhammetjes. Beginnen we een uurtje later aan de wedstrijd .In toch best wel goed weer.

We waren echt sterk helaas verliezen we 6 punten in het klassement door tegen Powerrangers 2 en de Mertensmannen te verliezen. We kwamen als derde uit de groep. In de halve finale moesten we tegen de Mertensmannen. Na twee trekken zwoegen en zweten lukt het ons toch om de overwinging te pakken. In de finale tegen Powerrangers 2. Ze waren sterker als ons dus we verloren helaas van hun. We waren dus tweedes van de tien. Met een echt goed resultaat terug naar het clublokaal.


  - uitslagen Tweede op de competitiedag van TTV Vandakker - tussenstand competitie antwerpenSFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken