Verslagen

2e Competitiedag te kalmthout - Peter

Na een korte opwarming. Konden we al direct beginnen. De eerste trek was tegen fam janssens 2. een zeer jonge ploeg. Redelijk vlot konden we hiervan winnen. De tweede trek was tegen Fam janssens 1. de meer ervaren ploeg. En dit was te merken. We verloren deze wedstrijd. De derde wedstrijd was tegen powerrangers. De vorige keer waren ze te sterk voor ons. Ditmaal konden we na een lange vermoeiende partij een gelijkspel van maken.

Na deze zware partij begon de volgende zware opdracht. De mertensmannen waren ongeslagen aan de competitie begonnen. Al hadden ze vandaag al puntjes laten liggen tegen de Boerekes. Ze waren te kloppen dus, al was dat niet voor ons weggelegd. We konden een meter of 2 nemen maar dat bleek niet voldoende. Toen was het de beurt aan Jagersrust. Na een behoorlijke start konden we de 2 trekken redelijk vlot winnen.

De voorlaatste wedstrijd van vandaag was tegen de Boerekes, een ploeg die vandaag al heel goed bezig was, in de eerste trek moesten we ons gewonnen geven. Maar in de tweede was iedereen wakker en klaar om te beuken. Wat ook gebeurde, de mannen vlogen in het touw en kheb al lang zo geen gebeuk meer gezien, de Frans zen mannen hebben het geweten. Na enkele snokken waren ze over de lijn. Een gelijkspel dus. Als laatste nieuwkomer TTV Versieck, een niet zo moeilijke klus. Uiteindelijk eindigde we op een 5e plaats op 2 nutteloze punten van het podium.

In het totaal klassement wordt het zeer spannend. Op enkele punten van elkaar staan 4 ploegen te drummen achter de mertensmannen.

Des te beter voor de spanning.

Nog een zinnetje voor de jongens van ons. Blijven trainen jongens!! Dan komt het goed!

Tot de volgende keer

Peter


  - uitslagen 2e Competitiedag te kalmthout - tussenstand competitie antwerpen - Fotoalbum (extern)SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken