Home
Geschiedenis
Leden
Gastenboek
Training
Oefenveld
Gastenboek
Linkpagina
Training
Verslagen

Verslagen

Dagoverwinning op eigen veld!!!! - Bart VdH

Nadat we vrijdag "Beat The Machine" hadden georganiseerd hadden we ook nog een competitiedag BTB-Antwerpen/NTB Zuid-Nederland.

In het voormiddagprogramma(GENSB) verwelkomde we 5 ploegen, in onze eigen ploeg stelde we zoveel mogelijk onze jongste leden op. Zeer weinig ervaring op het veld, maar ze hebben zeer knap 3 heel mooie punten!!! Jullie hebben den geweldig gedaan!!!

In het namiddag programma zou kost wat kost iedereen het geweten hebben dat wij de thuisploeg waren. De competitie draait al heel het jaar niet goed, het BK was een "koude douche". Maar we herpakte ons, onze machine geraakte verder en verder af, testen, testen en nog eens testen! Intussen zijn we dan ook wel aan het trainen, trainen en nog eens trainen! Getrainde Berketrekkers maken de TOP!!! In de eerste trek tegen TOWC Schijf stonden we te slapen, we moesten afgeven en geraakte in paniek. De 2de trek ging veel beter, en we waren wakker geschud. Trek voor trek gingen we naar achter, niet altijd even vlot en toch hebben we het gedaan. Als 1ste kwamen we uit de voorronden, in de halve finale versloegen we Elektrotrekkers en in de finale maakten we het tegen Galliërs AF. Onze dagoverwinning was BINNEN!!!!!! Zelfs in het algemeen klassement wordt het beloond we staan nu 3de met 1 punt voorsprong op Jagersrust en TOWC Schijf(die gelijke punten hebben). Zondag laatste competitiedag in Schijf bij Jagersrust...


  - uitslagen Dagoverwinning op eigen veld!!!! - tussenstand competitie antwerpen