Verslagen

7de competitiedag in Wuustwezel - Bart VdH

Op zondag 17 augustus 2014 was het tijd om onze 7de competitiedag af te werken. We waren hiervoor te gast bij Elektrotrekkers. Bij de jeugd niet veel nieuws te beleven, Elektrotrekkers en Powerrangers zijn gewoon te sterk. Gallirs is geen probleem en Fam. Janssens is de nummer 3 in de competitie dit jaar. Nadat ze vorige week op het BK verdient het brons van ons wonnen, was onze ploeg duidelijk van plan te willen laten zien dat ze meespelen! de wedstrijd tegen Janssens was vandaag voor ons!

Het namiddag programma was met 11 ploegen zeer goed gevuld. Ook hier blijft de lijn in het verhaal eigenlijk hetzelfde Vandaag eindigde we 6de, ploegen die de top maken zijn voor ons te sterk. Andere ploegen die wel haalbaar zijn die pakken we!

Na de "koude douche" of "wake-up-call" van vorige week op het BK denk(hoop) ik dat het ondertussen bij iedereen wel doorgedrongen is, dat trainen het sleutelwoord tot succes is. Daarmee komen we voor dit jaar te laat! Maar bekijk de dag zoals die vandaag was, we waren met 16 trekkers op de wedstrijd. En toch ondanks niet getraind te hebben draaien we in het midden van het dagklassement mee! Wees hier bewust van en hou het goed bij in het kopke, als we dan met zen allen 2keer per week komen trainen! dan gaat er heel wat te beleven zijn, dan maken WIJ die top! WIJ draaien dan mee bovenaan in het klassement! Voor dit jaar zullen we tevreden moeten zijn met in beiden klasse een 4de plaats, die voor mijn part met nog 2 wedstrijddagen te gaan al vast liggen.


  - uitslagen 7de competitiedag in Wuustwezel - tussenstand competitie antwerpenSFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken