Verslagen

Nieuwsbrief november -

Het weekend is weer achter de rug en het touwtrekseizoen is bijna gedaan. Dus wordt het de hoogste tijd om nog eens een statutaire vergadering te houden. De foto van de maand is er een van de weging op het GENSB.

Statutaire Vergadering
Zoals elk jaar de eerste dinsdag van december zal er op 7 december weer een statutaire jaarvergadering worden georganiseerd . Deze vergadering zal niet zo uitgebreid zijn als vorig jaar toen de naamswijziging op de agenda stond. Wel zullen Ben Bayens en Dirk Mertens , die er beide mee stoppen, moeten vervangen worden in het bestuur .

Agenda stat. verg.
- ontvangen lidgeld
- Financieel overzicht clubkas
- evaluatie weekend
- stemmen om vertrouwen in bestuur
- vrijgekomen bestuursplaatsen aanvullen.
----pauze-----
- varia; werking 2000 , ......

Lidgeld
Het lidgeld is gelijk aan dat van vorig jaar.nl
- ere leden 200 fr
- actieve (BTB) leden 400fr (800fr - 400fr van de kas)
- in BTB lidgeld is verzekering en 4 keer trekkersbode inbegrepen.
Dit jaar gaan we opnieuw onder eigen naam inschrijven bij BTB dit betekend wel dat we een 10 tal BTB leden moeten hebben.

Provinciale Sportshow 1999
Net als vorig jaar zal BTB ook dit jaar weer deelnemen aan de sportshow van de provinciale sportraad .

Dit jaar staat de sportshow in het teken van "kind-jongere in de sport " . Als jongste ploeg is het dan ook logisch dat wij dit jaar mee de demonstratie zullen verzorgen.

Concreet krijgen we 5 minuten de tijd om voor een publiek van 700 personen te laten zien hoe wij beginnende touwtrekkers de knepen van de sport leren . We kunnen die dag verder genieten van een aangename show met oa . valschermspringers die daar ter plaatse zullen landen . Dus als u op zaterdag 27 en zondag 28 november (namiddag) tijd hebt laat dan zeker iets weten. SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken