Verslagen

Nieuwsbrief mei - Kurt

De zomer is op komst en dan is het weer tijd voor de korte broek. Als je die dan toch aan hebt kun je evengoed nog eens komen trainen want het is bedroevend hoe weinig van de jonge mannen er nog komen . Nu dat er wedstrijden komen waar ze "hun kunnen' kunnen laten zien . Je moet het dan niet geloven maar de zomer is de plezantste touwtrektijd . Dan word het warmer en gebeurd het al eens dat we gaan zwemmen na een zware wedstrijd . Vraag dit maar aan de oudere onder ons .

De pret begint al binnen twee weken op het tornooi van Sterbos . Daar zullen we zeker met een +15 aantreden maar we verwachtten ook minimum één -15 ploeg . Daar gaan we laten zien dat de Berketrekkers nog bestaan . De Wim rekent erop dat er twee ploegen opgesteld kunnen worden . Zorg dat hij gelijk krijgt.

Verder heeft Tom van Mirlo afgezegd voor het Europees Kampioenschap zodat ze nu nog met drie gaan . Wim , Jan , Jill en heeft hij beslist om te stoppen als actieve touwtrekker.

Als foto van de maand krijgt u een voorsmaakje van de zomer, een kiekje vanuit ons hotel in Jersey in '97 SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken