Verslagen

Nieuwsbrief juni - Kurt

Tijdens de vorige kernvergadering is men overeengekomen dat het touwtrekweekend net hetzelfde wordt als verleden jaar . De affiches en de kaarten worden gemaakt van het moment dat de Wim met een logo komt opdraven . Hij zei dit binnen een week te maken, maar zijn week is al om en ik weet niet of zijn logo al af is. Dit betwijfel ik ten zeerste mede omdat hij vanaf deze week de twintig gepasseerd is . Dat hij dat begint te voelen kun je duidelijk zien op de foto van de maand .

Voor de rest hebben we het gehad over het GENSB tornooi . Dit is een speciaal tornooi voor de jeugd tot 18 jaar .Er wordt getrokken in 1 gewichtsklasse met een ploeg van 8 tot 10 personen dit afhankelijk van het totale gewicht. Degene die er verleden jaar in Duitsland bij waren hebben het hun zich zeker niet beklaagd.Dit jaar slaat het GENSB hun tenten op in Engeland . Voor de overnachtingen slaapt men in een kazerne is slaapzalen tot 6 personen . Degene die geïnteresseerd zijn , het GENSB gaat door in het weekend van 28 augustus . Voor meer inlichtingen neemt u contact op met de Jan .

Op 4 Juli wordt het Belgisch Kampioenschap georganiseerd te Zele waar de Berketrekkers alleen een jeugdploeg gaan opstellen en daarom rekenen we op alle - 18 jarige competitietrekkers dus ook Jo van den Bogerd. Dit was het dan weeral voor deze maand. SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken