Verslagen

Nieuwsbrief Januari - Kurt

Het is weeral nieuwjaar geweest en de jongeren onder ons hebben weeral een flinke cent verdient met het zingen of hanzen maar daar zijn wij al te oud voor . Dus houden wij het bij feestvieren en agenda's maken . In de agenda van januari zal een verslag staan van de algemene vergadering die doorging op 7 december , de bestuursvergadering van 23 december en verder zal het gaan over wat we de komende maanden kunnen verwachtten .

Verslag algemene vergadering 07/12/99
De algemene vergadering werd gestart met een ballans van het weekend . We zijn tot de conclusie gekomen dat we meer verdient hebben als verleden jaar . Tevens hebben we gedurende het afgelopen seizoen minder opgemaakt . Met andere woorden : onze kas is weeral wat aangespekt . Daar moet nog wel de aankoop van nieuwe T -shirts en hout afgetrokken worden . Toen hebben we het erover gehad dat we niet meer gaan samenwerken met de Hoekse Sleurders dit om onze eigen jeugd meer de kans te geven te trekken . Daarna gingen we over tot herverkiezing van de oude en het kiezen van de nieuwe bestuursleden . De oude werden goedgekeurd en de nieuwe zijn twee dames nl.: Jill Van Mirlo en Annelies Verheyen . Na hen een beetje op de hoogte te brengen van hun taak was het pauze waar de Sint langskwam . Toen werden de lidgelden nog betaald en als slot werden de nieuwe T-shirts verdeelt . Elk lid krijgt het eerste T-shirt gratis en voor elk volgend T-shirt wordt een prijs van 300 fr. gevragen . Voor diegene die niet op de vergadering waren ; de T-shirts zijn te verkrijgen bij Kurt Braspenning .

Verslag kernvergadering van 23/12/99
Op de kernvergadering ging het vooral over het feestje en de andere activiteiten . De wintercompetitie is ook bekend . Verder ging het nog over de sportjeugdwerking en verzorging in het algemeen . We hebben een datum afgesproken voor de materialendag . Deze zal doorgaan op zaterdag 8 januari en zal om 9 uur s'morgens van start gaan op de kleirijt . Indien het gaat wordt aangeraden een hamer mee te brengen . 's Middags wordt er eten gehaald dus maakt u zich daar ook maar geen zorgen over . Verder zullen we op zondag 23 januari gaan zwemmen in de Rauwse Meren in Mol en op 18 februari gaan we bowlingen of schaatsen . Wat juist ligt nog niet vast. Zondag 13 februari is het Kernvergadering bij Stijn Verheyen . Daar zal verder beslist worden over het feestje maar de datum ligt al vast . Op 10 maart wordt het feestje georganiseerd en het zal in dezelfde genre zijn als vorig jaar. SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken