Verslagen

Zwemmen - Kurt

Op zondag 23 Januari zijn we gaan zwemmen . Om halftwee kwamen we bijeen in de Glenn . Doordat het Trakteur zegening was of omdat ze liever bij hun lief of vrijer zaten waren we maar met tien leden . Een kleine maar plezante groep . In Mol aangekomen vlogen we direct het zwembad in om elkander te verzuipen . Die van den Boensberg hadden het (zoals gewoonlijk ) weer op mij gemunt . Toen die van den Boensberg genoeg water binnen hadden gekregen van het kopje onder gaan zijn ze maar een andere hobby gaan uitoefenen : het bekijken van het vrouwelijk schoon . Dit zorgde ervoor dat de rest nu rustig kon gaan zwemmen ; hetgeen waarvoor we gekomen waren .

Na twee en een half uur het waterkieken te hebben uitgehangen zijn we maar terug op vasteland gegaan om ons te verwisselen van kleren . Dit verliep bij sommige ook niet zoals het moest want er kwam er een op één schoen aangehinkt . Dit was geen ramp want een van de onze had hem meegepikt . Nadat ze allemaal nog nen tuttefrut hadden gedraaid gingen we richting ons voertuig . Dit jaar was ik erop voorzien en zorgde dat ik voor de Jan weg was zodat ik daar toch zeker niet kon oprijden . Ik geraakte zelfs zonder brokken aan de Glenn .

Ik denk dat het , voor diegene dat erbij waren , een plezante namiddag was . Voor de andere was het spijtig dat ze er niet bij waren want we hebben ons goed geamuseerd . SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken