Home
Geschiedenis
Leden
Gastenboek
Training
Oefenveld
Gastenboek
Linkpagina
Training
Verslagen

Verslagen

Zwemmen - Kurt

Op zondag 23 Januari zijn we gaan zwemmen . Om halftwee kwamen we bijeen in de Glenn . Doordat het Trakteur zegening was of omdat ze liever bij hun lief of vrijer zaten waren we maar met tien leden . Een kleine maar plezante groep . In Mol aangekomen vlogen we direct het zwembad in om elkander te verzuipen . Die van den Boensberg hadden het (zoals gewoonlijk ) weer op mij gemunt . Toen die van den Boensberg genoeg water binnen hadden gekregen van het kopje onder gaan zijn ze maar een andere hobby gaan uitoefenen : het bekijken van het vrouwelijk schoon . Dit zorgde ervoor dat de rest nu rustig kon gaan zwemmen ; hetgeen waarvoor we gekomen waren .

Na twee en een half uur het waterkieken te hebben uitgehangen zijn we maar terug op vasteland gegaan om ons te verwisselen van kleren . Dit verliep bij sommige ook niet zoals het moest want er kwam er een op één schoen aangehinkt . Dit was geen ramp want een van de onze had hem meegepikt . Nadat ze allemaal nog nen tuttefrut hadden gedraaid gingen we richting ons voertuig . Dit jaar was ik erop voorzien en zorgde dat ik voor de Jan weg was zodat ik daar toch zeker niet kon oprijden . Ik geraakte zelfs zonder brokken aan de Glenn .

Ik denk dat het , voor diegene dat erbij waren , een plezante namiddag was . Voor de andere was het spijtig dat ze er niet bij waren want we hebben ons goed geamuseerd .