Verslagen

Mattentornooi Naaldwijk - Jonas

Het was zondag 16 januari 2000 . We maakten ons klaar om te vertrekken naar het eerste tornooi van de Nederlandse wintercompetitie én van de eeuw . Iedereen was op tijd . zelfs de Kurt voor één keer , maar we konden nog niet vertrekken want er waren er nog enkele naar de Halt voor eten (Hé Jonas en Kurt). Achterafbleken zij de slimste want al de rest kon kin kloppen .

Na een uur zondagsrijder te hebben gespeeld kwamen we aan op onze bestemming . Nu was het nog te raden waar we juist moesten zijn want we zaten namelijk op een groot sportcomplex . Nadat dit ook was gebeurt hebben we ons ongekleed en opgewarmd . De eerste wedstrijd was tegen de Kleidabbers en was een van de weinige waar we weerstand tegen konden bieden .Maar uiteindelijk moesten we ons toch gewonnen geven . Verder hebben we van de namiddag niet veel gepresteerd buiten dan de drie punten die we pakten tegen Jagersrust.

Zo rond 4 uur was het spelletje daar afgelopen en konden we weer vertrekken richting Merksplas . De Jan had gezegd dat we in groep zouden blijven tot in Rotterdam , want die Kleidabbers met hun oldtimers kunnen toch niet volgen , Maar na 100 meter reed de Jan al verkeerd maar zodra we op de autostrade waren was hij er terug bij en was onze karavaan terug compleet . Althans voor even want de eerste afslag van de autostrade reden die lompe kemels van de Kleidabbers al verkeerd. Achteraf hebben ze gezegd dat ze hunnen band gingen vervangen .

Voordat we terug op Belgisch grondgebied aankwamen hebben we nog wat chemisch afval gelost en de illegalen uit de Jan zijn koffer gesmeten en zijn toen met een gerust hart terug naar onze thuishaven in Merksplas ( De Glenn ) gereden .
Nu weten jullie allemaal hoe ik mijn rustdag verslijt. SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken