Verslagen

Nieuwsbrief augustus - Kurt

Zoals u kunt zien staat er deze maand veel op het programma .Nu de vermoeiende Klj-kanpen achter de rug zijn kunnen we er met een opgelucht gevoel terug invliegen . jonas en jef

Vanaf heden wordt er ook vrijdag getraind . Dit om een beetje rekening te houden met het oefenen van de sportfeesten. Dit wil niet zeggen dat er op dinsdag niet meer getraind wordt.Er wordt 2x per week getraind omdat er deze maand enkele belangrijke wedstrijden op het programma staan . Zo in er de zomerkompetitie te Mol , de Beker Van België te Ravels en het Gensb Tornooi in Canterbury (Engeland).

U ziet het , het is een druk programma dat reeds start op 1 Augustus met een regionale wedstrijd georganiseerd door TTV Reka te Grembergen . Voor alle slaapkoppen een waarschuwing 20 augustus is op een VRIJDAG dus laat je niet verrassen . Daarbovenop is er nog het GENSB Tornooi in Engeland . Dit is een speciaal tornooi voor al wie jonger is dan 18 jaar . Er wordt alleen tegen leeftijdsgenoten getrokken en niet tegen mannen van een generatie ouder .

Voor die van een generatie ouder is er in eigen land HOEKKERMIS met op zaterdag een bal en op zondag een touwtrektornooi . Verder zijn er voor de sterke mannen en vrouwen ( en voor al wie denkt dat hij sterk is ) de Highland Games in Alden Biesden. Dit zal doorgaan op 5 september .

Tot Slot nog de foto van de maand. Dit is er een van het GENSB Tornooi in Momberg van vorig jaar.


 SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken