Verslagen

Nieuwsbrief april - Kurt

Het is reeds een maand geleden dat ik nog eens iets van mij liet horen. Deze maand geef ik u een verslag van het zwemmen en van de kernvergadering. Op de foto van deze maand zien we dat het geen goed weer hoeft te zijn om te kunnen trainen.

Het zwemmen was zeer plezant vooral voor de jongste telgen. Zij konden er geen genoeg van krijgen. De oudere landrotten waren het al eerder moe en zijn dan maar een cola gaan drinken.

Op de kernvergadering is overeengekomen dat er iets moet gedaan worden om de clubkas wat aan te spekken. Er is enkel nog niet beslist wat.

Speciaal voor diegene die zich in de paasvakantie vervelen is er op dinsdag 6 april een training in de namiddag. Dit is een grabbelpasaktiviteit waar vooral gemikt wordt op de jonge jeugd

Voor het tornooi van Central wordt tevens op grote belangstelling van de jeugd gerekend . SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken