Verslagen

Ned. Wintercompetitie Etten-Leur - Kurt

Omdat dit samenviel met Wortel carnaval konden we niet de ploeg opstellen zoals we wilden. Alle geluk dat we 17 punten voorsprong hadden op de tweede en 18 op de derde.Die 18 zouden het meest een bedreiging vormen bleek achteraf.De misérie begon al in het heenrijden. De weg was onderbroken en we hebben een hele tijd zitten rondrijden. Toen we er eindelijk waren moesten we nog rap zijn om te wegen. Hierdoor konden we niet fatsoenlijk opwarmen.

De eerste wedstrijd was al direkt tegen het geweld van Jagersrust.Hiervan verloren we.De volgende wedstrijd was tegen Driesprong waar we een puntje van pakten. Dan tegen de dames Janssens waartegen we wonnen. Enkel telden deze punten niet mee in het klassement.Toen moesten we tegen de Groene Oase waar we de eerste trek aan het winnen waren tot op 5 cm van het lijntje en toen moesten geven.De tweede trek was er de fut uit want die werd wederom verloren. Toen tegen Janssens heren waarvan we ook verloren.Toen was het de Koepel waar we twee keer van verloren evenals van Janssens jeugd.

Tot dusver hadden we 1 punt en Janssens jeugd (de derde)15. We moesten in de resterende twee wedstrijden nog minstens 3 punten halen .Deze wedstrijden waren tegen de Noormannen en tegen HP 1600. We waren van plan de 3 punten tegen HP te pakken maar de ploeg was tot het besef gekomen dat we de eerste plaats nog konden kwijtraken want er werd in de trek tegen de Noormannen verstandiger getrokken waardoor we ook wonnen . De laatste wedstrijd tegen HP werd dan ook nog gewonnen zodat we in onze reeks de 1ste plaats pakten en over het algemeen ook de 1ste plaats pakten. SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken