Home
Geschiedenis
Leden
Gastenboek
Training
Oefenveld
Gastenboek
Linkpagina
Training
Verslagen

Verslagen

Mega bangelijke teerfeest - Kurt

Op 9 maart was het weer zover. Ons jaarlijks vreet- en zuipfestijn stond weeral op het programma. Het jaar was voorbijgevlogen.Ditmaal was « the place to be » de loods bij Geert Vermeiren. Toen ik daar rond kwart na acht aankwam zaten ze allemaal ongeduldig te wachten . Was dit nu voor mij of voor het eten ?Den Dj van dienst had zijn beste beentje al voorgezet en ging net een mooi achtergrondmuziekje opzetten.Nu had Jan al bestek bij zodat we er direkt konden invliegen. Buiten het feit dat borden en bestek uit plastic vervaardigd was en Jan perse een speech wou geven verliep het eten nogal vlot .

Er waren er wel bij die precies in geen drie dagen eten hadden gezien. Het bord zo vol mogelijk en dan zo snel mogelijk terug gaan aanschuiven.Dit duurde echter niet lang want ze hadden zeer snel hun buikje rond gegeten. Toen dachten die bengels dat ze ons onder tafel konden drinken.Ze moeten toch nog veel trainen want om 1 uur waren die allemaal al naar huis omdat hun buikje vol was.

De oude garde heeft natuurlijk laten zien hoe het moest. Het waren zij die dansten ,die het meeste dronken en het langste bleven.Hieruit kan de jeugd de conclusie trekken dat wij nog niet versleten zijn en dat ze nog altijd iets kunnen leren van ons. Op alle gebied want toen die bengels weg waren hebben wij den afwas nog gedaan en alles zo wat mee opgeruimd zodat de Geert ook op tijd te bed kon.De dorstigen onder ons zijn dan nog naar de Glenn gereden om daar nog een pintje te drinken.