Verslagen

Zwemmen - Kurt

Op zondag 11 november zijn we met de waterratten onder de touwtrekkers gaan zwemmen. We kwamen rond half 1 bijeen in de Glenn en toen die mannen van de sjotterbak gedaan hadden konden we vertrekken. We hadden afgesproken dat we naar Mol zouden rijden en dat ik op kop zou rijden. Geen probleem dan moest de rest maar zien dat ze konden volgen. We waren met 15 man en reden met 4 auto's. Toen ik daar aankwam waren we nog met drie maar geen nood. Nummer 4 wist zelf de weg. wel eerlijk blijven Zo rond half 2 was iedereen aanwezig en konden we kaartjes gaan halen om in het zwembad binnen te kunnen.

Tegen dat we ons kikvorspak dan weer aanhadden was het weeral 2 uur. Ik was nog niet uit mijn kleedhokje en ik hoorde het gekakel al van Carolien de Boel en Nathalie Smets. Het was héél toevallig dat de Gwen zijne hoop er ook was ? ? ?Van de Gwen en de Jef hebben we heel de namiddag niets gehoord of gezien. Maar dat was voor de rest geen excuus om zich niet te amuseren. De ene maakte van de gelegenheid gebruik om zich is deftig te wassen terwijl de andere zich bezighield met het vrouwelijk schoon. Dan waren er ook nog die voor een tunnelopstropping zorgden en zoals altijd waren er die zich zeer deden in de wildwaterbaan (waaronder ikzelf)Maar na 2 uur waren de meeste zuiver, bevredigd of geheel verminkt en vonden ze het beter om er uit te gaan en hun 's zondagse kleren terug aan te doen.

Omdat er een paar bleven zwemmen tot half 5 had de rest het mini-lunapark maar opgezocht. Toen iedereen er was vertrokken we terug richting Merksplas. Onderweg stopten de Bart met zijn bende en de Steven en Stijn voor nog wat frietjes van het frituur maar ik ben doorgereden naar de lunchgarden om daar mijn kastje eens vol te vreten. Toen ook dit in orde was ben ik terug naar de Glenn gereden. Daar hebben de Jonas(hoe is't mogelijk) en de Gwen er nog ene gegeven en zijn toen naar huis gereden. Ik heb er nog tot 9 uur gezeten maar heb toen Katrien en Jill naar huis gedaan. Toen was het ook voor mij avond. Tot zover mijn verslag en tot de volgende activiteit.


 SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken