Verslagen

Teerfeest - Kurt

Op zaterdag 27 april was het dan het langverwachtte teerfeest. We hadden geopteerd voor een teerfeest zoals vroeger namelijk eerst gaan eten en dan naar een wildvreemde plaats om te gaan fuifen. Dit jaar was de fuif ergens in Limburg.Maar eerst moesten we gaan eten.Dit was ook nog bijna in 't honderd gelopen want den Bart ging dat regelen en kwam de dag voordien op de training vertellen dat hij nog geen plaats had gevonden. sfeerfoto Dus zijn ikke en de Jan maar gauw in den auto gesprongen en zijn gaan rondhoren naar een plaats voor te eten.Bij de eerste plaats waar we stopten deden ze voor ons neus het licht uit.Wij nog maar aangebeld en bij geluk deden ze nog open. Wij daar gevraagd of het nog ging voor de dag nadien met 25 vreters langs te komen en dat zagen zij wel zitten. Dan heeft de kok snel onze menu overlopen :

Tomatensoep
Kipfilet met groentenkrans en kroketten/friet
Dame Blanche of Coupe fruit

Daar waren wij best tevreden mee en zo lag ons eten ook vast. En niet zo ver van huis want we gingen in het Rielenhoef te Tielen eten. Om 8u was 's zaterdags iedereen in de Glenn zodat we konden vertrekken want men verwachtte ons rond negen uur aan tafel.Rond half elf hadden we gedaan en zijn we doorgereden. De fuif was een uur van huis zodat de kuskesdans er al aankwam. De fuif bleek een groots gedoe te zijn in Overpelt. Het was in een grote tent maar de tent was zelfs nog te klein. Kwamen we daar Sandy van Touch Of Joy nog tegen. Maar daar waren wij niet in geïntresseerd. Bij ons ging het om plezier te maken en te zuipen. Dat zuipen lukte behoorlijk en dat plezier maken ook denk ik. In het begin was het wel wat te druk maar toen de Jan met zijn rara danskes begon hadden we direkt wat meer plaats. Vraag me niet hoe dat komt. Zo rond 3 uur waren de bonnekes op en was het tijd om de bus terug op te zoeken. Vele hadden nog zin om nog ergens heen te gaan maar de buschauffeur moest om half 7 weeral vertrekken en zag het niet zitten nog ergens heen te rijden.Dus wij maar terug naar Merksplas. Tegen dat we daar waren was bij de meeste het licht al uitgegaan juist ikke, Wim, Stijn en de Kris Wijnants waren nog wakker. Een paar zijn er nog langs de Sir gereden maar die tapte ook niet meer zo lang zodat iedereen rond 5 uur in zijn of haar bed lag.

Besluit : Ik denk dat iedereen zich geamuseerd heeft en dat diegene die er niet bij waren een heel plezante avond hebben gemist. Ik hoop dat diegene er volgend jaar ook bij gaan zijn zodat het feestje nog plezanter wordt. Alleen het eten moet tegen volgend jaar sneller geregelt zijn. Allez tot volgend jaar dan maar.


 SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken