Verslagen

8de competitiedag te Brecht (Modesten) - Ben

Nadat ik en steven vrijdags naar het vat geweest waren en zaterdag naar de Tug of War fuif was het tijd om zondags ook eens te laten zien dat we niet enkel konden feesten maar ook dat we zelf kunnen touwtrekken.

13 mei het weer was niet denderend maar het bleef goed over in de voormiddag en dat was wat we nodig hadden. Het gras was echter wel goed nat van de voorbije regen die gevallen was, maar al bij al was het een z驲 goede ondergrond vond ik persoonlijk.
We hadden samen beslist om Jonnhy S. eruit te laten want dan kwam het gewicht goed uit, we mochten 570kg wegen en wogen 565kg ideaal dus. Ook moet ik vermelden dat we met de ploeg ook heel blij waren dat onze Joep meedeed want die had 2dagen security gaan spelen bij Geronika?s. Merci dat je de slaap hebt kunnen laten om met ons te komen trekken!!!

We begonnen tegen de Mix-ploeg (Janssens-Jagersr? Dit was voor ons een soort van opwarming want we hadden het zéér gemakkelijk. Toen waren de Powerrangers aan de beurt, deze wedstrijd wonnen we ook. Met de nodige rust ertussen want ik vond het goed georganiseerd konden we tegen de meiskes van de Joliekes trekken, we wonnen ook 2x maal en onze 2de start kon tellen want zij stonden nog niet eens klaar want het ging ineens ?te vlot?.
Nu waren de Mertensmannen aan de beurt die weliswaar niet voltallig waren maar wel onze Jonnhy hadden gekregen dus we moesten winnen dat was zeker en we deden dat ook, we kregen wel niet de tegenstand die we verwacht hadden maar we hebben de 2 trekken toch goed be멮digd. Charity was er ook bij vandaag dus er zijn mooie foto?s getrokken (jaja zelfs van mij) maar die volgen nog. Met tussendoor wat je ?sjouwele? want het ging ons wel zeer goed af vandaag dat mag wel gezegd worden stond Jagersr? ons te wachten. Deze ploeg had ons in Schijf flink wat last bezorgt omdat ze toen ook al sterk voor de dag kwamen. Dus we hadden niet anders verwacht vandaag en dat bleek ook zo. Onze eerste start was goed en we pakten vlotjes de overwinning maar de 2de trek hebben we ons het wel best moeilijk gemaakt voor ons eigen. Boerekes die ook niet voltallig waren moesten nu tegen ons vorige keer hadden ze 16 punten gepakt dus zij moesten beter doen om hun eerste plaats in het klassement te behouden. We trekten beide partijen goed met een redelijke start telkens dus onze overwinning was verdiend. Als laatste trek was het tegen Janssens die er wel sterk uitzagen maar dat was ook alles, we hadden vooraf wel afgesproken een zeer goede start te nemen want anders konden we het vergeten. We starten 2x maal goed dus deze overwinning was ook binnen. Mooi zo mannen!!! Mijn vraag voor jullie om eens over na te denken is? Waren wij nu zo goed vandaag of waren de anderen gewoon slecht denk daar maar is over na!

We eindigden op deze competitiedag dus als eerste met 30/30 als we dat op school halen worden we beloond, maar goed er moet daarom ook nog wel hard gewerkt worden tegen het einde van de competitie en het BK in de zomer.
Nu maar zien dat we de competitie kunnen winnen ?eh mannen??

Tot de volgende
Ben


  - uitslagen 8de competitiedag te Brecht (Modesten) - tussenstand competitie antwerpen - Fotoalbum (extern)SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken