Verslagen

Verslag Maarten 5de competitiedag Schijf - Maarten

Al om half 10 zijn wij naar Schijf gereden, na een half uurtje rijden waren wij in schijf, Wij hebben even op Katrien gewacht. Toen wij voltallig waren zijn wij gaan wegen. Onze opstelling was katrien , peter , steven , dorien , jens , gitte , maarten, jan en als trouwe coach kurt bras. Er lagen 2 touwen .

Onze eerste trek was tegen Noormannen 1, daar zijn wij 2 keer van gewonnen .Onze tweede trek was wat moeilijker, dat was tegen de boerekens. De eerste keer viel dat mee wij gingen er bijna mee lopen , de tweede keer viel het tegen toen wast anders om dus da was gelijk getrokken . De derde trek was tegen de mertensmannen dat was ook wel ff goe trekken . Maar daar zijn wij van gewonnen .

De vierde trek was tegen fam. Janssens daar hebben wij van gewonnen . De vijfde trek was tegen de Galliers daar hebben wij geprobeerd laag te gaan en wij zijn er van gewonen . De zesde trek was tegen fam. Janssens 2, na wat inspanningen zijn wij er ook van gewonnen . De zevende en de laatste trek was tegen het mixtteam waar onze goede man Ben in zat, daar moeste wij wel ff goed door gaan maar daar hadden wij ook van gewonnen.

Touwtrek groeten Maarten Deboel. SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken