Verslagen

Mooie ervaring op indoortoernooi TTV Lagerweij - Bart VdH

Met z’n negenen namen we deel in de Heren 640 klasse, maar moesten we wel tegen alle ploegen trekken. Tegen de 8tallen gingen alle wedstrijden moeizaam ondanks de tegenstander er telkens iemand uit liet, volledig op de verdediging werken en toch werden we nergens afgeslacht. We bouwden onze druk zo hoog mogelijk, en konden heel mooie partijen trekken.

Tegen de Combiploeg(mix dames/heren) van Groene Oase die met 6 aan het touw stonden lieten wij er telkens 2 uit. Zodat wij zelf nog met 7 tegen 6 stonden, hier een evenwicht zoeken was heel moeilijk. Hier was onze druk hoog genoeg en 3punten was een feit. Ook van het andere 6tal van Monnickendam wisten we de 3 punten af te snoepen. Zo hadden we 6 onverwachte punten. En eindigde we op de 6de plaats van 8 ploegen.

Omdat wij een outdoor ploeg zijn en zelden indoor trokken, was er toch binnen onze ploeg liefde voor het indoortouwtrekken. We besliste om in onze nieuwe accommodatie ruimte te maken om indoor te trainen. Sinds vorig jaar september konden de echte indoortrainingen beginnen. Op een lager niveau dan outdoor trainen we in de winter een maand of 4 indoor. Daarom hechten we er ook belang aan om in Nederland enkele wedstrijden mee te pikken om zo onze gemiste wedstrijdervaring weg te werken. We deden dus mee enkel en alleen om ervaring op te doen. Maar toch keren we huiswaarts met 6 knappe punten. Een heel leuke en mooie ervaring rijker, goed voor een geslaagde avond.


 SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken