Verslagen

Vervolg bouw accommodatie - Wouter

Ondertussen zijn de afwerkingen van het dak gestart met de betonnen sierboord er rond te maken. De staalconstructie was aangekomen en stond na een week helemaal geplaatst naast ons clublokaal . Daarna konden de stalen platen op de staalconstructie geplaatst worden. Hierdoor kunnen we nu al droog trainen.
De dak uitvulling is ook gebeurd zodat de roofing kon gebrand worden waardoor er geen regen meer binnen kon in het lokaal. Het lokaal is helemaal gechapped. Nu kan de vloerder verder met zijn werk.

De rioleringswerken zijn ondertussen ook zo goed als afgerond. De putten zijn in de grond gegraven. Hierdoor is er een kleine hoek uit het lokaal gestoten. Ondertussen is deze al helemaal terug bijgewerkt.

De ramen en deuren staan er in dus nu begint het echt op een lokaal te lijken. Onze oude container begint nu dus echt wel verleden tijd te worden.

De elektriciens zijn al het elektriciteitswerk aan het uitvoeren in de hal. Ook de afwerking in het lokaal is bijna in orde.
Wat moet er nog gebeuren:
- Klinkerwerken
- Inzaaien gras
- Binnen schrijnwerken

Wordt vervolgd…


 SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken