Verslagen

9e competitiedag - Bart VdH

Na 6 weken competitierust en examenperiode was het nog eens tijd om te gaan touwtrekken. Op zondag 1 juli 2012 waren we te gast bij Mertensmannen in Meerle. Het voormiddagprogramma draaide goed met een 5de plaats in het dagklassement. Het namiddagprogramma was een offday.

Voor het jeugdprogramma hadden we vandaag een ploeg met 6jeugd en 2 meisjes van onze eigen club en 2 van Fam Janssens en 1 dame. Deze ploeg draaide vandaag redelijk goed, we behaalde de overwinning tegen Versieck en Fam Janssens. Verder trokken we gelijk tegen Mertensmannen en Powerangers 2. Daarmee behaalde we 8 mooie punten en een 5de plaats in het dagklassement. In het algemeen klassement stijgen we naar de 6de plaats met 110 punten. Net voor ons op de 5de plaats staat Grasgrieten met 132 punten, net na ons op de 7de plaats Powerrangers2 met 103 punten.

In het namiddagprogramma maakten we een ploeg met 4 beloften, 5jeugd en 2 meisjes. De eerste 2 wedstrijden tegen Powerrangers(stempel 319) en Vandakker was huilen met de pet op. Na deze 2 wedstrijden moest er ook een meisje vervangen worden wegens blessure dat meisje werd vervangen door een jeugdspeler. Maar het was niet door de wissel dat later de ploeg beter draaide. We hadden de eerste 2 wedstrijden geen coach, toen we een coach hadden, begon de ploeg stilaan beter te draaien. We verloren in de 3de ronde nog Fam Janssens(stempel 305). Kortom we konden vandaag enkel winnen van Mertensmannen, en trokken een gelijkspel tegen Versieck en Powerrangers(stempel 336). Hiermee behaalde we dan ook maar 5 zielige punten en de voorlaatste plaats in het dagklassement, en niet alleen in het dagklassement maar in het algemeen klassement is het nu wel triestig gesteld. We verloren in het algemeen klassement onze 3de plaats aan Fam Janssens stempel 305. Zij konden vandaag heel mooi gebruik maken van onze offday. Janssens heeft nu 309 punten en wij op de 4de plaats 298 punten. We hebben dus 11 punten meer nodig dan Fam Janssens enkel zo kunne we nog (terug) 3de worden in het algemeen klassement. Na ons op de 5de plaats staat Mertensmannen met 288, zij hebben 10 punten nodig om ons in te halen.

Over 12 weken namelijk op 23 september 2012 op eigen bodem,
- 10de en laatste competitiedag 2012 BTB Antwerpen/ NTB Zuid-Nederland.
- Opening van onze nieuwe accommodatie.
- Interdorpentoernooi en toernooi voor gehandicapten ploegen.


  - uitslagen 9e competitiedag - tussenstand competitie antwerpenSFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken