Verslagen

Moeilijke dag in Brecht. - Bart VdH

Op zondag 20 mei 2012 waren we te gast bij Vandakker in Brecht voor de 8ste competitiedag. Zowel de GENSB klasse, en het namiddag programma gingen moeizaam. We eindigde dan ook in beide klassen op de 6de plaats.
Voor het jeugd programma konden we vandaag een ploeg op stellen met 2meisjes, 1dame en 7jeugdleden. Met deze combinatie woog de ploeg 568kg en dat is 17kg onder het toegelaten gewicht. In dit programma vandaag 8 wedstrijden waarvan er 2keer de volle punten werden binnen gehaald. De ploeg won van Fam. Janssens en Versieck / Wieme. Vandaag konden we ook nog gelijktrekken tegen Powerrangers2, Grasgrieten en Boerekes. Hiermee behalen jullie 9 heel knappe punten en een 6de plaats in het dagklassement. In het algemeen klassement stijgen we terug naar de 7de plaats met 97 punten. Powerrangers2 zit ons wel op het hielen met 94 punten. Jeugd wie de wedstrijden gezien heeft weet dat jullie vandaag heel goed gewerkt hebben.

In het namiddag programma stelden we een ploeg op met 1dame, 5 beloften en 4jeugd ten waarde van 680kg , voor deze combinatie is dat 10kg onder het toegelaten gewicht. Vandaag kwam deze ploeg maar niet op gang: de start kwam te laat/de druk was niet hoog genoeg, klonk vandaag bekend in de oren. We trokken van gelijk tegen Mertensmannen, Powerrangers, Versieck en Vandakker. Van de overige 6 wedstrijden konden we de volle punten binnen halen tegen Elektrotrekkers, Wieme en Fam. Janssens (stempel 305). Met deze resultaten eindigen we op de 6de plaats in het dagklassement met 13punten. In het algemeen klassement valt de schade nog al mee we behouden onze 3de plaats, maar Janssens stempel 305 heeft nu nog maar 5 punten nodig om ons in te halen. Ze behaalde vandaag 1 punt meer als wij.

Met nu 3 weken na elkaar touwtrekken is er een marge van 6 weken, de volgende en voorlaatste competitiedag op 1 juli 2012 bij Mertensmannen in Meerle. Voor de studenten veel succes met de examens!!!!


  - uitslagen Moeilijke dag in Brecht. - tussenstand competitie antwerpenSFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken