Verslagen

6de competitiedag in Retie - Bart VdH

Onze jeugd opkomst was net niet voldoende om een volledige ploeg op te stellen. We hadden 7 jeugd en 1 dame, daarbuiten hebben we iemand geleend van Elektrotrekkers en Galliërs. Deze ploeg had als gevolg een gewicht van 557kg wat voor deze combinatie 23kg onder het toegestaan gewicht blijft. De ploeg behaalde enkel de volle punten binnen tegen Fam. Janssens 2. Verder trokken ze gelijk tegen Mertensmannen, Boerekes en Elektrotrekkers. Deze resultaten brengen wel 6 mooie punten op, met als gevolg een gelijke score met Boerekes. Maar omdat Boerekes lichter is, hun de 7de plaats en wij de 8ste plaats in het dagklassement.

Voor het namiddag programma waren er 2 leden over, 1 trok mee met Jagersrust en de andere het besloten om niet mee te doen. Hij was onze verzorger, met als resultaat dat er 5 beloften, 1 dame en 5jeugd op de weegschaal stond. Vandaag wogen we 694kg, voor deze combinatie is dat 1kg onder het toegestaan gewicht. Vandaag verloren we 2 in ronden tegen Fam. Janssens2 en Powerrangers. We konden een gelijkspel binnen halen tegen Heidevinken, alle overige 5 wedstrijden werden gewonnen. Dit brengt ons op de 3de plaats in de voorrondes met 16 punten. We gingen naar de halve finale tegen Fam. Janssens2, maar verloren beide wedstrijden. We gingen niet naar de finale, wel naar de strijd voor het brons. Hier kwamen we nog eens uit tegen Heidevinken, waar tegen we vandaag gelijk hadden getrokken. We konden in de strijd niet meer dan ze vast zetten en laten staan, beide keren namen ze het over. We verloren hier ook beide wedstrijden. Zo gaan we deze keer van de 3de plaats in de voor ronden, weer naar de 4de plaats in het dagklasssement.


  - uitslagen 6de competitiedag in Retie - tussenstand competitie antwerpenSFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken