Verslagen

Dagoverwinning op 3de wintercompetitiedag in Roosendaal(NL) - Bart VdH

Na deze gebeurtenis van afgelopen week hadden we de jeugd laten kiezen of ze in de voormiddag wilde gaan touwtrekken of niet. Maar omdat het ook examens zijn hebben we gezamenlijk beslist om niet deel te nemen aan het jeugdprogramma. We spraken om 11u af aan de container en vertrokken met 4 beloften, 4 jeugd en 2 dames richting Roosendaal(NL).

Omdat de jeugd niet getrokken had in de voormiddag konden we een frisse en uitgeruste ploeg presenteren. Met 700kg als gewicht begonnen we aan de wedstrijden we mochten direct tegen Powerrangers2 dat is de jeugdploeg van Powerrangers die in de namiddag ook deelneemt. We gingen diep maar Powerrangers moest ook best diep gaan om ons vast te houden, we kwamen 20 cm tekort, moesten het toch voor Powerrangers laten en verloren beide wedstrijden. Alle andere wedstrijden in de voorrondes werden gewonnen. We eindigde dus 2de in de voorrondes met 18 punten, en moesten de halve finale trekken tegen jagersrust die 3de stond.

We wonnen de halve finale en dat wil zeggen dat we naar de finale mochten. In de finale kwamen uit tegen Fam. Janssens2 met volle moed gingen we het duel aan. In de eerste trek zette Janssens ons stil en zette een aanval in we konden de aanval tegen houden en trokken Janssens naar ons toe. In de 2de trek konden we Janssens weer naar ons toe krijgen en behaalde de dagoverwinning.

In het algemeen klassement wel dit zeggen de we naar de 4de plaats stijgen met 97 punten.

Tijdens de wedstrijd droegen we allemaal aan de rechterarm een zwart bandje als teken van rouw, na de wedstrijd hoorde ik dat Nick trots zou zijn met dit resultaat. Hij zal inderdaad blij zijn dat onze goede groepsgeest gewoon verdergaat, we mogen ook blij zijn met zo'n mooi resultaat.

Als we dit willen blijven doen moeten we toch wel is degelijk beginnen te trainen.


  - uitslagen Dagoverwinning op 3de wintercompetitiedag in Roosendaal(NL) - tussenstand competitie antwerpenSFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken