Home
Geschiedenis
Leden
Gastenboek
Training
Oefenveld
Gastenboek
Linkpagina
Training
Verslagen

Verslagen

Eerste steenlegging van de nieuwe accommodatie - Wouter

Op dinsdag 3 januari 2012 om 8u00 werd de eerste steen gelegd voor onze nieuwe accommodatie. Karel Lenaerts, schepen van openbare werken, legde de eerste steen. Ook de burgemeester en de pers waren aanwezig. Na het officiële gedeelte zijn we effectief begonnen met het bouwen. Kurt, Wouter en Niels hebben staan zwoegen in wind en regen om toch al het eerste resultaat te kunnen verwezenlijken. Na de eerste 2 dagen hadden we de buitenmuren op stellinghoogte staan.

De derde dag wilden we beginnen metsen op de stelling maar door te veel wind was dit niet mogelijk. We hebben wel de stootvoegen langs de buitenkant volgegooid.

Na een dikke week waren de buitenmuren volledig gemetst en hard genoeg om welfsels op te leggen. Hierna begonnen we met de binnenmuren. Kurt had deze op stellinghoogte geplaatst. De week erop zijn Wouter en Kurt begonnen op stellinghoogte met de binnenmuren. Door veel wind was er een muur uitgewaaid waardoor deze opnieuw geplaatst moet worden. Op dit moment staan alle betonmuren er buiten deze omgewaaide muur.

De volgende weken gaat er nog hard gewerkt worden zodat de elektricien kan beginnen met zijn taken. Na een maand zijn we dus al flink gevorderd en is er al een mooi zicht op onze nieuwe accommodatie.

Graag willen we iedereen al bedanken die al geholpen heeft.

Wordt vervolgd....