Touwtrekvereniging De Berketrekkers - Evaluatie winter 2007

Verslagen

Evaluatie winter 2007 -

Het einde van de wintercompetitie is net achter de rug, de hoogste tijd dus om een eerste ballans op te maken. We hadden vooraf nog niet te hard gehoopt op goede resultaten omdat we dit jaar met een zeer jonge ploeg aan het werken zijn, het grootste doel was ervaring opdoen. En dat is denk ik wel gelukt.



Na vier wedstrijddagen in een manege. Kunnen we de wintercompetitie afsluiten met 80 punten. Wat wel een kleine daling van zes punten is ten opzichte van vorig jaar maar door de leeftijd van de ploeg kunnen we met een vijfde plaats op een tiental ploegen toch niet klagen. Al is het verschil met vorig jaar toch nog zeer groot. Voor dit jaar kunnen we zeggen dat we tegen de top van de competitie wel wat weerwerk konden bieden maar echt concurrentie bieden was nog wat te vroeg. Maar van de nummer twee drie en vier is er al eens wat punten gesnoept. Waardoor we alleen maar kunnen concluderen dat ze zeker te verslaan zijn.



Het belooft dus een spannende strijd te worden om het podium. De nummer 2 staat immers maar 18 punten voor op de nummer vijf. Maar de trainingen zijn ondertussen nog wat verzwaard en de trein komt stilaan op gang, het is echt leuk training te geven nu als je ziet dat men er echt voor wil werken. De vechtlust waarmee we de voorbije drie jaren veel punten mee gewonnen kruipt terug in de groep!!



Vanaf 1 april start de zomercompetitie deze zal doorgaan op zes data in plaats van vier zoals in de winter. Hopelijk kunnen we hier nog wat betere resultaten boeken dan in de winter dan kunnen we de competitie zeker niet slecht noemen. Het belooft dus spannend te worden, en we zullen er alles aan doen om een podiumplaats te kunnen bemachtigen.



Dus de toekomst ziet er niet slecht uit, al zouden we ook een oproep willen doen aan al de jeugd hier in Merksplas zowel jongens als meisjes die geïnteresseerd zijn om in een vereniging te gaan waarbij het sociale even belangrijk is als sportieve. Die mogen altijd contact opnemen met onze jeugdtrainers: Kurt Braspenning, Peter Van den Heuvel en Maarten Deboel. De jeugdtraining zijn voorzien op woensdagavond om 7u achter de sporthal.



Tot de volgende keer…



Peter



 







SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken