Verslagen

Moeilijke dag in Schijf(NL) - Bart

Op zondag 10-07-2011 hadden we onze voorlaatste competitiedag Antwerpen Zuid-Nederland van het competitiejaar. Voor onze jeugd was het echter een zeer moeilijke dag, omdat veel van onze jeugdleden op kamp waren. We moesten namelijk een halve jeugdploeg bijeen zien te vinden, je kan dan wel denken dat het een zeer moeilijke dag gaat worden. De beloften konden echter dan weer wel aangevuld worden met onze eigen jeugdleden.

De jeugd mocht dan ook nog eens direct starten tegen de Boerekes, met een eigen voltallige jeugdploeg zijn die zeker te pakken als je ze op het einde van de dag hebt. Voor deze ploeg was Boerekes echter te zwaar,waardoor we deze ronde verloren. In de 2de ronde hadden we al meteen rust waardoor we ons konden voorbereiden op de 3de ronde waarin we tegen Grasgrieten moesten, een ploeg die wel te pakken valt. Maar het mocht niet zijn en we verloren ook deze ronde, waardoor we nog altijd geen punten hadden. Verder heeft onze jeugd nog proberen te vechten voor elk puntje, maar we konden geen enkel puntje pakken waardoor de jeugd puntloos bleef.

In het namiddag programma moesten we toch wet puzzelen met onze combiploeg, het was vandaag geen ploeg allemaal uit beloften, maar een ploeg aangevuld door eigen jeugdleden. De ploeg bestond vandaag uit 7 beloften, 2 dames en 3 jeugd,waardoor er toch nog 2 dames overbleven. 1 van die dames trok mee met Vandakker en de andere dame was onze verzorgster. In de namiddag mochten we starten tegen Mertensmannen, dit was een zeer sterke (te sterk) waardoor we de 1ste trek verloren. De 2de trek was echter een heel zware trek met zeer veel druk op het touw en met iedere ploeg 2 waarschuwingen en een meter die we al hadden al hadden moeten afgeven konden we deze trek toch nog binnen halen. In de 2de ronde konden we niet winnen van Powerrangers. Na Powerrangers wachten Jagersrust in de 3de ronde. Jagersrust die competitieleider is in het combi klassement, was vandaag te zwaar voor ons. Na de rust van de 4de ronde moesten we in de 5de ronde tegen Vandakker die ook enkel een gelijkspel hadden binnen gehaald was vandaag een samengestelde ploeg met andere verenigingen. In deze ronde kon we beide trekken wel binnen halen. Verder konden we in de 6de ronde nog een gelijkspel halen tegen onze rechtstreekse concurrent Janssens combi. We behaalde vandaag 5 punten waardoor we in het dagklassement voorlaatste eindigden. In het combi klassement verloren we onze 2de plaats aan Janssens combi die na een voorsprong hebben van 3 punten.


  - uitslagen Moeilijke dag in Schijf(NL) - tussenstand competitie antwerpenSFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken