Verslagen

Aanbod initiatie jeugdverenigingen -

Beste Jeugdvereniging,

Uiteraard hebben jullie geen problemen om telkens weer een leuke activiteit te verzinnen! Pleinspel, binnenronde, dagtocht,... noem maar op. Het jaar is alweer veel te kort, het kamp al veel te vroeg gedaan! En mocht het zijn dat jullie eens een beetje weinig tijd hebben om een middag voor te bereiden, of je kunt door examens of door wat dan ook, niet met alle leiders aanwezig zijn, dan bieden wij een heel goedkoop en toch superleuk alternatief :

Als Touwtrekvereniging met gediplomeerde lesgevers hebben wij, van Touwtrekvereniging De Berketrekkers, een aangepast aanbod voor allerlei groepen : grote groep of kleiner, jong of minder jong, jongens, meisjes of gemengd,...
We gaan niet zo maar een potje touwtrekken, maar we starten met een heuse touwtrektraining aan onze touwtreklift! En uiteraard eindigen we met een reeks wedstrijden onder elkaar of tegen de leiders, ALS dezen durven.

De minimum leeftijd is acht jaar. Uiteraard zal een programma er voor 8 jarige er anders uitzien dan voor een 20 groep. Laat dat maar gerust aan ons over!

Omdat, zeker voor de jongste, een uurtje touwtrektraining al wat is, zijn er aan de sporthal van Merksplas, waar ons oefenveld zich bevind, nog vrij veel mogelijkheden. Zo is er een groot omnisportveld waar je nog pleinspelen kan doen. Onze initiator kent zeker nog wel enkele leuke spelletjes met een touw dat toch geen touwtrekken is. Of jullie nemen zelf terug over als je dat wenst. De oudere leden kunnen het dan weer combineren met wat "uitrusten" in de kantine van de sporthal. In samenspraak met de Sporthal kunnen we hier ook douches reserveren (tegen kostprijs).

Wanneer
In principe kunnen jullie op elk moment komen touwtrekken op voorwaarde dat we een initiator beschikbaar hebben. Op weekdagen 's avonds is dat nooit een probleem. In het weekend overdag hangt het ervan af of we zelf wedstrijd hebben. Daarom is het verstandig dit steeds een enkele weken vooraf te vragen.

Kostprijs
Voor dit aanbod vragen wij aan verenigingen een vergoeding van slechts 25 euro, ongeacht de grootte van de groep.
Voor die prijs zorgen we zelfs voor een drankje, zodat de leden met verse krachten weer verder kunnen ... YES, WE CAN!

Contactgegevens
Jan Lenaerts
Berkelaar 4
2330 Merksplas
jan@berketrekkers.be


 SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken